<strong>OVERRASKET MED FRIERI:</strong> Fridtjof Nilsen overrasket samboeren Katrine med en forlovelsesring under en tur til Nord-Sverige tidligere i år. Foto: Tore Skaar, Se og Hør.
OVERRASKET MED FRIERI: Fridtjof Nilsen overrasket samboeren Katrine med en forlovelsesring under en tur til Nord-Sverige tidligere i år. Foto: Tore Skaar, Se og Hør. Vis mer

Fridtjof Nilsen fra «Alt for Norge»:

Fridde til kjæresten i lavvo

«Alt for Norge»-programleder Fridtjof Nilsen overrasket samboeren i Nord-Sverige.

Publisert

(Se og Hør): Fridtjof Nilsen (40) har denne høsten gjort stor suksess som programleder for TVNorges realityserie «Alt for Norge».

Men også privat har han hatt stor grunn til å juble etter at han ga alt for kjærligheten og fridde til samboeren Katrine Kvalsund (38) under en tur til Nord-Sverige.

<strong>I SALG NÅ:</strong> I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Fridtjofs spesielle frieri. Faksimile Se og Hør.
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Fridtjofs spesielle frieri. Faksimile Se og Hør. Vis mer

Til Se og Hør avslører Fridtjof at frieriet foregikk inne i en lavvo.

– Jeg dro henne inn i lavvoen for å fullføre frieriet. Men det var lettere sagt enn gjort å få frem de magiske ordene. «Jeg elsker deg», begynte jeg.

- Jeg prøver å fri til deg

«Det har jeg hørt før», svarte Katrine, som var irritert nettopp fordi jeg aldri fridde. «Nå må du være stille, jeg prøver nemlig å fri til deg nå!», sa jeg mens jeg niholdt på ringen i lomma.

– Uten å overdrive, så ble resten av turen veldig fin, sier den populære TV-profilen til Se og Hør.

I 2012 forbindelse med innspillingen av TV-serien «Gøy på landet» i 2012 la Fridtjof ikke skjul på hvor mye Katrine betyr for ham.

Love this guy ❤️ Fra siste kvelden i Barcelona😋 Middag på fantastiske #calpep #barcelona #elborn @fridtjofnilsen

Et innlegg delt av Katrine Kvalsund (@katrine_thisispr)

- Jeg er jo egentlig inhabil, siden jeg er kjæresten hennes. Men hun har veldig, veldig mange positive egenskaper. Hun er kvinnen i mitt liv, sa han til Se og Hør.

Sammen har de sønnen Jonathan (3), mens Kathrine har Thea (10) fra et tidligere forhold.

Fridtjof har tidligere også gjort suksess i rockebandet Span.

<strong>POPULÆR PROGRAMLEDER:</strong> Fridtjof sammen med årets deltakere i «Alt for Norge». Foto: TVNorge.
POPULÆR PROGRAMLEDER: Fridtjof sammen med årets deltakere i «Alt for Norge». Foto: TVNorge. Vis mer

Tidligere i år sa Fridjtof til Dagbladet Pluss at han det å bli pappa har gjort at han ikke lenger tenker på å være kul eller hva andre synes:

- Når du står oppe på Sognsvann, toåringen har bæsja i buksa, og du prøver å vaske trusa i en bekk mens folk går på tur. Da er ikke ønsket om å være kul i høysetet lenger - da er det bare å få ting gjort. Du dropper litt av staffasjen når du blir pappa.

LES OGSÅ: Stian Blipp fridde på en parkbenk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer