Fridde til kjæresten gjennom annonse

- Han sa at jeg bare måtte fri, men at han kom til å stikke av den dagen... Se video!

FRIDDE PÅ INTERNETT: Tonnie og Børre giftet seg i fjor, etter at hun tok motet til seg og fridde til ham på internett etter tre og et halvt år.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
FRIDDE PÅ INTERNETT: Tonnie og Børre giftet seg i fjor, etter at hun tok motet til seg og fridde til ham på internett etter tre og et halvt år. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se Tonnie fortelle om det spesielle frieriet nederst i saken!

SEHER.NO: Jæren-jenta Tonnie Lobekk (22) måtte forlate «71 Grader Nord» under mandagens episode, sammen med Vidar Holmen.

Etter utstemmingen kunne Tonnie reise hjem til ektemannen Børre og deres halvannet år gamle sønn Bastian etter flere uker i den norske villmarka. Og realitydeltageren innrømmer at det var tøft å være så lenge borte fra familien.

- Selvfølgelig var det trist å reise fra Bastian. Og jeg tenker jo at det var egoistisk både overfor familien min og jobben at jeg reiste vekk. Vi var jo midt i husbygging og hadde egentlig ikke tid til det i det hele tatt, sier Tonnie til Seher.no. 

Tonnie har vært sammen med Børre siden hun var 16 år, og etter tre og et halvt år tok hun motet til seg og fridde til kjæresten.

- Han hadde sagt at han ikke skulle gifte seg ennå, og at han skulle fri. Jeg sa at jeg ville gifte meg og at jeg kom til å fri på skuddårsdagen. Han sa at jeg bare måtte fri, men at han kom til å stikke av den dagen fordi det er mannen som skal fri, forteller Tonnie.

Men Jæren-jenta lot ikke kjæresten slippe så lett unna, og tenkte ut en plan på hvordan hun skulle få fridd til Børre uansett hvor han befant seg på skuddårsdagen. 

- Jeg kom på at han går inn på Liverpools hjemmeside hver dag. Jeg jobber som designer og laget en annonse som jeg fikk redaktøren til å poste på hjemmesiden. Sammen med at Gerrard hadde en kneskade og at Alonso var ute tre uker sto det plutselig «Børre vil du gifte deg med meg?». Da måtte han jo bare si ja, forteller «71»-deltageren til Seher.no.

Paret giftet seg på sensommeren i fjor, og bygger nå eget hus til seg selv og sønnen Bastian.

- Jeg har alltid vært litt tidlig ute med ting, kanskje litt for tidlig av og til. Det er bare sånn mitt liv har blitt. Nå er jeg veldig fornøyd med sånn jeg har fått det. Jeg har Børre som jeg har vært sammen med i seks år, og vi har Bastian som er enda mer fantastisk så jeg kunne ikke ha ønsket meg noe annet, sier 22-åringen til Seher.no.

«71 Grader Nord» ser du på TVNorge mandager klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Denne Jakten-jenta falt for 71-kjekkas 

Se Tonnie fortelle om det spesielle frieriet her:[obj:media:9168]