Kristian Valen:

Fridde til kjæresten fra scenen

Premieren på Kristian Valens nye show «Åsted Valen» ble noe helt utenom det vanlige.

Publisert
Sist oppdatert

For drøye tre måneder siden viste Kristian Valen (44) for første gang fram sin nye kjæreste, Karen Ånensen (34), i sosiale medier.

Nå tar komikeren det relativt ferske forholdet ett skritt videre.

Da Valen torsdag kveld hadde premiere på sitt nye show «Åsted Valen», fridde han nemlig til sin kjære fra scenen.

- Karen Ånensen. Vil du være så snill å komme opp på scenen? spurte Kristian foran en fullsatt sal, og fortsatte:

- Uten denne jenta hadde jeg aldri stått her i dag. Vil du gifte deg med meg?

- JA!! svarte Karen til rungende jubel foran et stående publikum.

- Ikke planlagt

Foruten et og annet glimt i sosiale medier av flyvertinnen fra Kopervik, har Valen tidligere holdt en lav profil rundt forholdet.

For en drøy måned siden snudde han derimot på flisa. I et intervju med Se og Hør valgte duoen nemlig å gå i dybden om både hvordan de møttes, og om felles framtidsplaner.

FRIDDE: Slik så det ut da Kristian Valen fridde til sin kjære Karen Ånensen på scenen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
FRIDDE: Slik så det ut da Kristian Valen fridde til sin kjære Karen Ånensen på scenen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

- Jeg tror ikke det var planlagt fra noens side at vi skulle bli sammen. Til å begynne med var det bare vanlig prat, men etter hvert ble det fire-fem timers ærlige og gode telefonsamtaler til langt ut på morgenkvisten, delte Valen.

Paret avslørte de også at de allerede hadde snakket om bryllup og barn, og at komikeren planla å selge leiligheten sin i Oslo for å flytte etter kjæresten til den spanske feriebyen Marbella.

Og det hersket liten tvil om at de to var lykkelig forelsket.

- Kristian er omsorgsfull, snill og morsom. Og litt smågal. Det som jeg virkelig falt for var åpenheten hans, vi snakker om alt, skrøt Ånensen.

Saken fortsetter nedenfor.

PARODI: I «Kanal Valen» parodierer Kristian Valen det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». Video: TV 2 Vis mer Vis mer

En tøff tid

Kristian og Karen møttes derimot ikke under lykkelige omstendigheter. Den 44-årige komikeren hadde vært gjennom en turbulent periode da han tilfeldigvis fikk kontakt med Ånensen på Facebook i fjor høst - via felles venner.

På dette tidspunktet var Valen innlagt på sykehus, etter å ha blitt rammet av en tarminfeksjon. Kort tid før hadde han vært sengeliggende i to måneder som følge av en trappeulykke. Samtidig hadde det blitt slutt med kjæresten gjennom mange år, og Valen preget stadig overskrifter i media med diverse rettssaker.

At paret åpent kan snakke sammen om de vanskelige tingene som har skjedd, er noe av det Valen har verdsatt høyest hos sin nye kjæreste.

- Det jeg setter mest pris på med Karen, er at hun ikke dømmer meg i det hele tatt. Jeg fortalte henne om ting som har vært vanskelig for meg, og det samme gjorde hun overfor meg, fortalte han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Kristian Valen forteller sin versjon av våpen-dramaet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer