Fridde til kjæresten - på skolen!

Rap-stjernen «The Game» tok mot til seg, og fikk svar fire ganger.

GIFTEKLAR: - Vi du gifte deg med meg, spurte rapperen «The Game» kjæresten Tiffany Webb. Nå skal de to gifte seg. Foto: All Over Press
GIFTEKLAR: - Vi du gifte deg med meg, spurte rapperen «The Game» kjæresten Tiffany Webb. Nå skal de to gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rap-stjernen Jayceon Terrell Taylor (31), populært kalt «The Game», har tatt mot til seg og har fridd til sin kjæreste. Seansen fant sted der hun jobber. Og svaret, det kom kontant - flere ganger, skriver TMZ.

Omgivelsene kunne kanskje vært litt mer romantiske enn i et klasseromlokale på en skole i Los Angeles, men det var altså her at «The Game» hadde bestemt seg for å fri til sin kjæreste, Tiffany Webb.

Ifølge nettstedet hadde rapperen fått kalt inn Tiffany til barneskolen der hun jobber på hennes fridag. Men da hun ankom var det ikke et klasselokale fylt med barn som ventet på henne, men i stedet et kamerateam og flere av parets venner.

I en video på TMZ kan man se at lærerinnen blir svært overrasket over å se sin kjæreste og kamerateamet i klasserommet.

- Vi du gifte deg med meg, sier «The Game» i videoen, før svaret kommer kontant fra Tiffany Webb.

- Ja, ja, ja, ja, sier hun, mens hennes kommende ektemann - til vill jubel fra de fremmøtte - tar fram ringen som han setter på fingeren hennes.

Det lykkelige paret har vært kjærester i flere år, og har også to barn - sønnen King og datteren Cali - sammen. Dato for bryllupet er ennå ikke satt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kjolen min er litt gjennomsiktig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer