Fridde til «frieren» hjemme i stua

Nå har «Jakten »-Åge André endelig forlovet seg med kjæresten - men de har ingen umiddelbare bryllupsplaner.

FORLOVET: «Jakten på kjærligheten»-paret Ragnhild Eppeland og Åge André Brømnes fant hverandre da hun deltok som frier og han som bonde, på TV2-programmet i fjor høst. Nå har de forlovet seg. Foto: TV2
FORLOVET: «Jakten på kjærligheten»-paret Ragnhild Eppeland og Åge André Brømnes fant hverandre da hun deltok som frier og han som bonde, på TV2-programmet i fjor høst. Nå har de forlovet seg. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor høst kunne norske TV-seere se romantikken blomstre mellom Åge André Brømnes (28) og Ragnhild Eppeland (23) i TV2-programmet «Jakten på kjærligheten».

Det kristne kjæresteparet er ett av få par som har holdt sammen etter innspillingen av det romantiske TV-programmet, og nå har de til og med forlovet seg! Det skriver Se og Hør Weekend. Men det var ikke Ragnhild, som var Åge Andrés frier i programmet, som tok det avgjørende skrittet.

- Ja, det stemmer at vi har forlovet oss. Jeg gikk ned på kne hjemme i stua. Jeg tror ikke Ragnhild ble så overrasket. Vi har snakket en stund om å forlove oss, sier Åge André til Se og Hør.
 
Før jul bekreftet Ragnhild overfor Seher.no at hun vil gifte seg før hun flytter sammen med kjæresten. Hun er uansett fortsatt student i Kristiansand, mens Åge André driver gården på Brømnes utenfor Arendal. Og det vil nok fremdeles ta en stund før turtelduene skal bo under samme tak. For bryllupsdatoen er ennå ikke bestemt.

- Nei, vi får ta en ting om gangen. Det føles godt å ha tatt forholdet vårt videre til forlovelse. Det blir bryllup en dag, og det gleder jeg meg veldig til, understreker bonden overfor Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjelte ut sin gravide kone på Facebook  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer