MAKEOVER: - Når jeg ser meg i speilet nå, ser jeg sofistikert kvinne, sier Susan Boyle etter at hun har pusset opp utseende. Foto: All Over Press
MAKEOVER: - Når jeg ser meg i speilet nå, ser jeg sofistikert kvinne, sier Susan Boyle etter at hun har pusset opp utseende. Foto: All Over PressVis mer

Fridde til Boyle etter sju uker

Nå avslører Susan Boyle sin hemmelighet.

SEHER.NO: Sangsensasjonen Susan Boyle (48) ble omtalt som ukysset da oppmerksomheten rundt henne var på sitt høyeste. Men nå kommer det fram at Susan har hatt kjæreste, og han skal til og med ha fridd til sangstjernen før han endret mening.

- Jeg hadde en kjæreste, John. Han spurte om jeg ville gifte meg med ham etter sju uker, sier Susan Boyle til Mirror.

- Vi dro på besøk til hans mor og hun begynte å fortelle meg hvordan kjøkkenet vårt ville bli seende ut når vi giftet oss. Til og med hva slags kjøleskap vi kunne ha, selv om vi bare hadde gitt hverandre et kyss på kinnet, sier Susan Boyle.

Men det ble verken bryllup eller nytt kjøleskap på Boyle og hennes kjæreste.

- Han fikk kalde føtter. Jeg ble lei meg, på en måte. Man føler seg uattraktiv. Man føler at livet løper fra en. Men jeg tenkte: "kanskje det skjer noe for meg seinere". Jeg var alltid optimistisk, sier hun til Mirror.

Susan Boyle har opplevd mye hets og oppstandelse rundt sitt eget utseende. Og innrømmer at hun selv også ble sjokkert da hun så seg selv på TV første gang.
 
- Jeg så denne lille dama med merkelig hårfrisyre og buskete øyebryn og sa: "Hmmm, ikke akkurat fotogen". Så jeg bestemte meg for å pynte meg opp litt. Når jeg ser meg i speilet nå, ser jeg sofistikert kvinne, sier hun.

- Jeg tror alle kvinner ville gjort det samme. Ville du ønsket å se ut som "Den hårete engelen?" Jeg tror ikke det, sier Boyle, om kallenavnet "The Hairy Angel", som hun fikk i britisk presse.

Etter sin massive suksess med debutalbumet "I Dreamed A Dream", må Boyle klype seg i armen for å forstå hva hun har vært igjennom.

- Det er en askepott-historie, er det ikke?  

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går talenter-stjernen i bakken