Ben Adams og Sara Skjoldnes:

Fridde på overtid

Den britiske boybandstjernen skal gifte seg med sin norske kjæreste.

FORLOVET: Lykken smiler for Ben Adams og Sara Skjoldnes. Foto: Privat
FORLOVET: Lykken smiler for Ben Adams og Sara Skjoldnes. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ti år siden Amors piler traff den britiske popstjernen Ben Adams (38) og norske Sara Skjoldnes (28). Hjertene sto i brann etter et tilfeldig møte på en fest i Oslo, og siden har det vært de to.

De siste årene har de levd lykkelig i London, og nå har de bestemt seg for å ta forholdet videre. På overtid.

FORELSKET: - Du trenger bare å snakke med Sara i fem minutter for å skjønne at hun er en helt spesiell jente, skryter Ben om kjæresten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: - Du trenger bare å snakke med Sara i fem minutter for å skjønne at hun er en helt spesiell jente, skryter Ben om kjæresten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Privat øy

På en eventyrlig ferie til den private paradisøya Ginto på Filippinene, stilte Ben endelig det avgjørende spørsmålet - og fikk et rungende ja til svar.

FRIDDE: I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om popstjernens frieri. Bladet er i salg nå. Faksimile: Se og Hør
FRIDDE: I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om popstjernens frieri. Bladet er i salg nå. Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Sara trodde først at jeg tullet, sier Adams lattermildt til Se og Hør.

Artisten innrømmer at han vanligvis ikke er veldig romantisk, men ønsket likevel at frieriet skulle bli et minne for livet.

Skrev musikk til kjæresten

Helt nede ved strandkanten på øya hadde Adams fått plassert et piano.

Her fremførte han sin instrumentale låt «Ginto», skrevet spesielt til Sara. Omgitt av turkis vann og palmetrær var rammen helt perfekt, og Ben overrakte sin kjære en improvisert ring.

- Jeg brukte tråd og et skjell jeg hadde funnet på stranden og lagde en ring, så vi kunne gjøre det offisielt, avslører Adams.

IMPROVISERT RING: Ben Adams lagde en ring av tråd og et skjell han fant på stranden - før kjæresten fikk den ekte forlovelsesringen da de kom tilbake fra ferien. Foto: Privat
IMPROVISERT RING: Ben Adams lagde en ring av tråd og et skjell han fant på stranden - før kjæresten fikk den ekte forlovelsesringen da de kom tilbake fra ferien. Foto: Privat Vis mer

Tre diamanter

Vel tilbake fra ferien, fikk Sara den ekte ringen på fingeren også. En spesialdesignet forlovelsesring med tre pæreformede diamanter.

- Den er helt unik, og jeg elsker den, forteller en stolt og rørt Sara til Se og Hør.

Paret deler tiden mellom England og Norge, og i fremtiden ser de for seg å starte en familie. Bryllupet vil antakelig stå neste sommer, og med familier i to land vil paret invitere til fest både i England og i Skien.

- Gjestene kan velge om de vil være med på én eller begge, sier Sara.

Ble ikke tatt seriøst

Skien-jenta har opplevd mange fordommer i tiden hun og Ben har vært et par, og gleder seg derfor til å bli hans kone.

- Ben er popstjerne og jeg er ti år yngre enn ham, derfor har ikke alle tatt forholdet vårt seriøst. Noen har behandlet meg som en «groupie». Derfor blir det deilig å snart kunne kalle meg «Bens kone»! slår Sara fast.

Vis mer

LES OGSÅ: Tas av skjermen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer