Fridde på kjærestens bursdag

Kim Kardashian og Kanye West gifter seg.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Helt siden de ble foreldre i juni har bryllupsryktene florert rundt Kim Kardashian og Kanye West, og nå er paret endelig forlovet.

Mandag fylte Kim 33 år og Kanye skal ha leid en hel baseball-arena for å feire kjærestens store dag. Her skal han ha gått ned på kne foran venner og familie. Det melder nettsiden TMZ. Ettbarnsmoren svarte selvsagt ja til det overdådige frieriet.

- Jeg er så overveldet over all kjærligheten på bursdagen min. Tusen takk! Det betyr alt for meg, skrev Kim senere på Twitter.

Dette blir Kims tredje ekteskap. Hun ble nylig skilt fra sin siste ektemann Kris Humphries. Ekteskapet varte bare i 72 dager, men skilsmisseoppgjøret ble en lang affære. Realitystjernen var tidligere gift med Damon Thomas fra 2000 til 2004. Dette blir Kanye Wests første ekteskap.

BLE FORELDRE: I juni kom lille North West til verden. Foto: Faksimile / Instagram
BLE FORELDRE: I juni kom lille North West til verden. Foto: Faksimile / Instagram Vis mer

Ekteskapsproblemer i familien

Da realitystjernen ble intervjuet av Oprah Winfrey (59) i fjor, svarte hun følgende på spørsmålet om de to kom til å gifte seg:

– Jeg tror … Eller, jeg må jo skille meg først.

Kanye var lenge en venn av Kardashian-familien og ble sammen med Kim etter bruddet fra Humphries i 2012. Kanye sang blant annet om Kim i låten «Theraflu».

- Jeg innrømmer at jeg forelsket meg i Kim. Rundt den tiden hun forelsket seg i ham. Men det er greit babygirl, gjør det du må, sier rapperen i sangen.

Frieriet er endelig gode nyheter for Kardashian-familien som har vært gjennom en tøff periode. Kims mor Kris Jenner annonserte nylig at hun skiller seg fra ektemannen Bruce, mens søsteren Khloé sliter med problemer i ekteskapet til basketballspiller Lamar Odom som kjemper mot rusmisbruk.

KORT EKTESKAP: Kims siste ekteskap med Kris Humphries varte i 72 dager.  Foto: All Over Press
KORT EKTESKAP: Kims siste ekteskap med Kris Humphries varte i 72 dager. Foto: All Over Press Vis mer

Annonserte svangerskap fra scenen

West er i gang med sin nye turné «The Yeezus Tour» og kanskje annonserer han forlovelsen under en av sine egne konserter. I fjor avslørte han at Kim var gravid foran en fullstappet konsertarena i Atlantic City.

Kim har hele tiden vært klar for ekteskap med rapperkjæresten.

- Ekteskap er noe vi begge ønsker i fremtiden, men jeg stresser ikke med det, sa Kim i februar til magasinet Cosmopolitan.

- Jeg har en bestevenn som skjønner meg og hjelper meg gjennom tøffe ting i livet. Det føles helt riktig for meg, sa Kim.

Kardashian-familien er vant til å dele sitt privatliv på TV, men Kanye liker ikke all oppmerksomheten. Det gjenstår fortsatt å se om resten av verden får ta del i det forestående bryllupet.

TREDJE EKTESKAP: Kanye West blir realitystjernens tredje ektemann. Foto: FameFlynet
TREDJE EKTESKAP: Kanye West blir realitystjernens tredje ektemann. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: - Ser hun virkelig slik ut?

Gjorde comeback i gjennomsiktig kjole:

Droppet sminken etter kjærlighetstur:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer