FRIDDE: Noen ble historiske, andre ble forlovet. Dette må du få med deg fra nattens Emmy-utdeling. Video: CNN Vis mer

Emmy Awards 2018

Fridde på direktesendt TV

- Du lurer kanskje på hvorfor jeg ikke kaller deg kjæresten min?

Natt til mandag norsk tid gikk den amerikanske prisutdelingen Emmy Awards av stabelen for 70. gang.

Hollywood var samlet i Los Angeles for å hylle TV-bransjen. Pris etter pris ble delt ut, men det var imidlertid regissøren Glenn Weiss (57) som stjal showet.

Under takketalen hyllet han sin avdøde mor, som nylig gikk bort, og påpekte samtidig hvor mye moren satt pris på kjæresten hans, TV-produsenten Jan Svendsen.

Ga ringen videre

Kjæresten var tilsynelatende helt uvitende om hva som skulle finne sted bare få sekunder senere, men da det gikk opp for henne reagerte hun med sjokk og glede.

Fra scenen fridde nemlig Weiss til kjæresten.

- Du lurer kanskje på hvorfor jeg ikke kaller deg kjæresten min? Det er fordi jeg vil kalle deg kona mi, sa han til full trampeklapp fra publikum.

Det hele var trolig nøye planlagt fra regissørens side. Da kjæresten omsider kom opp på scenen til ham, ga Weiss henne gifteringen hans far hadde gitt hans mor nesten 70 år tidligere.

57-åringen hadde Emmy-prisen i sin høyre hånd og sin kommende kone i sin andre da han stolt forlot scenen.

SJOKKERT: Glenn Weiss' kjæreste var tydelig sjokkert over regissørens frieri. Foto: NTB Scanpix
SJOKKERT: Glenn Weiss' kjæreste var tydelig sjokkert over regissørens frieri. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hylles

Frieriet har allerede fått enorm oppmerksomhet i sosiale medier, og på Twitter koker det over av lovord om regissøren.

- Glem Emmy. Glenn Weiss vinner for beste fireri, skriver en.

- Oscar regissør Glenn Weiss fridde akkurat til kjæresten på scenen under Emmy. La oss alle bare ta kvelden. Det kommer ikke til å bli bedre enn dette, skriver en annen.

Den amerikanske regissøren har tidligere vunnet elleve Emmy-priser og fikk i natt sin tolvte. 57-åringen har regissert en rekke TV-program og shows, blant annet Tony Awards og Oscar-utdelingen.

Som seg hør og bør skapte flere overskrifter i løpet av natten. En vanlig snakkis på amerikanske prisutdelinger er den røde løperen i forkant. Dette årets Emmy-utdeling var inget unntak.

- Perfeksjon

Blant andre Jessica Biel (36), som for første gang er nominert til en Emmy, hylles for sitt kjolevalg.

Den vakre skuespilleren ankom prisutdelingen med ektemannen Justin Timberlake, som stilte i en sort dress for anledningen. Han ble imidlertid satt i skyggen av kona, som bar en vakker, hvit, mønstrete kjole.

Ekteparet, som har et barn sammen, strålte på den røde løperen. Justin på sin side lyste av stolthet over konas nominasjon.

Han kunne samtidig avsløre at han kom til å finne på å gjøre noe ytterst ubehagelig om hun henter hjem prisen for sin rolle i «The Sinner». Jessica Biel innrømmet at hun håpet ektemannen ville lage en scene om hun vant pris.

- Jeg håper på ikke annet enn noe veldig upassende, sa hun ifølge People.

Ifølge tabloidavisen Daily Mail var 36-åringen en av de best kledde på nattens utdeling. Det får hun også bekreftet i kommentarfeltet til den aktuelle avisen.

- Hun er perfeksjon, skriver en.

- Jessiva Biel ser bedre ut enn jeg noen gang har sett henne. Hun ser helt fantastisk ut i den kjolen, skriver en annen.

STOLT: Justin Timerlake var tydelig stolt over kona Jessica Biel, som var nominert til sin første Emmy. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Justin Timerlake var tydelig stolt over kona Jessica Biel, som var nominert til sin første Emmy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter babynyhet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.

- Det kom et skrik fra kontoret

- Det kom et skrik fra kontoret

Annonsørinnholdfra norsk tipping

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255