FORLOVET SEG: - Vi er veldig glade på deres vegne, sier en familievenn om de påståtte bryllupsplanene for Ronaldo og Irina Shayk. Foto: Stella Pictures
FORLOVET SEG: - Vi er veldig glade på deres vegne, sier en familievenn om de påståtte bryllupsplanene for Ronaldo og Irina Shayk. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Fridde og fikk ja på Valentindagen

Mot bryllup for Ronaldo og Irina Shayk, som møtte hverandre i fjor...

Publisert
SEHER.NO: Fotballstjernen Christiano Ronaldo skal gifte seg med modellkjæresten Irina Shayk (25). Det hevder News of the World å vite.

Ifølge den britiske avisen dro den portugisiske driblekunstneren helt fra Spania til New York for å fri til sin russiske skjønnhet på Valentindagen 14. februar. Da han var framme, skal han ha gitt henne en rød rose, før han satte seg ned på kne og spurte om hun ville gifte seg med ham.

Det ville hun, skriver News of the World.

- Vi er veldig glade på deres vegne, sier en familievenn til avisen.

Shayk, som nylig fikk æren av å pryde forsiden av årets utgave av badedrakt-nummeret til bladet Sports Illustrated, traff Ronaldo så sent som i fjor. Paret møttes i forbindelse med en modellkampanje for Armani Exchange.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her kommer hun ut av Ronaldos skygge  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer