Robin Thicke:

Fridde midt under julemiddagen

Gikk ned på kne foran hele familien.

FRIDDE PÅ JULAFTEN: Foran familie og venner gikk sangstjernen Robin Thicke ned på kne til kjæresten April Love Geary. Foto: NTB Scanpix
FRIDDE PÅ JULAFTEN: Foran familie og venner gikk sangstjernen Robin Thicke ned på kne til kjæresten April Love Geary. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har vært en stor omveltning for sanger og låtskriver Robin Thicke (41) og samboeren April Love Geary (23). I februar kunne paret glede seg over å få sitt første barn sammen, Mia Love Thicke, og i august avslørte duoen at de venter sitt andre barn sammen.

Fra før av har Thicke sønnen Julian Fuego, fra et tidligere forhold.

Nå har duoen imidlertid tatt forholdet enda et steg videre. På selveste julaften gikk nemlig «Blurred Lines»-sangeren ned på kne for sin 18 år yngre kjæreste.

Ifølge Daily Mail skal 41-åringen ha fridd midt under julemiddagen, foran venner og familie.

Delte frieriet

Det var via et videoklipp på Instagram Stories at Thicke avslørte frieriet, skriver nettsiden.

VENTER BARN: April Love Geary venter sitt andre barn med Robin Thicke. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: April Love Geary venter sitt andre barn med Robin Thicke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Geary skal ha blitt rimelig sjokkert da Thicke gikk ned på kne og hvisket det store spørsmålet inn i øret hennes. Hun skal ha gispet, tatt seg på gravidmagen og sagt «ja» opptil flere ganger.

Den gledelige nyheten la 23-åringen også ut på sin egen Instagram senere på kvelden.

Se dette innlegget på Instagram

YES YES 1000x YES 😭😭💍

Et innlegg delt av April Love Geary (@aprillovegeary)

- Ja, ja, 1000 x ja, skriver hun til bildeserien av seg selv og forloveden.

Besøksforbud

Thicke og Geary begynte å date i 2014, kort tid etter at sangstjernen separerte seg fra skuespillerkona Paula Patton i februar. Samme år søkte Patton om skilsmisse, og i mars året etter var skilsmissen sluttført.

I fjor ble det kjent at eksparet hadde en bitter krangel om omsorgsrett, og Thicke ble ifølge TMZ ilagt besøksforbud overfor både ekskona, sønnen sin og sin tidligere svigermor.

De to skal imidlertid ha kommet til enighet, ifølge People.

Termin på bursdagen

At lykken nå smiler for 41-åringen, som både kan glede seg over å være forlovet og se frem til å bli far på ny, er ikke vanskelig å se.

Det var som nevnt i august at Geary delte den gledelige babynyheten på Instagram.

«Vel, det er noen som skal bli storesøster neste år! Vi er veldig glade for å dele med dere at vi venter et barn igjen. På lørdag får vi vite om det blir en gutt eller jente. Hva tror dere at det blir? Glemte å nevne at termin er på samme dag som Robin sin bursdag», skrev 23-åringen til et nydelig bilde av parets felles datter Mia som holder ultralydbildet.

I fjor, da paret kunngjorde at de ventet sitt første barn sammen, avslørte også Geary nyheten på Instagram. Den gang var termin på samme dag som Alan Thicke, faren til Robin Thicke, sin bursdag 1. mars.

Det viste seg imidlertid at lille Mia kom noen dager før.

Alan Thicke gikk bort 13. desember 2016. På termindatoen skulle han ha blitt 71 år gammel.

LES OGSÅ: Nå skal Miley og Liam ha giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer