FORLOVET SEG: Petter Stordalen fridde til sin Gunhild Melhus på nyttårsaften. Vitnene til begivenheten i Aspen, skal ha hoiet og ledd.  Foto: SCANPIX
FORLOVET SEG: Petter Stordalen fridde til sin Gunhild Melhus på nyttårsaften. Vitnene til begivenheten i Aspen, skal ha hoiet og ledd. Foto: SCANPIX Vis mer

Fridde med ski på beina

Petter Stordalen får sin 17 år yngre kjæreste.

Publisert
SEHER.NO: På toppen av et fjell i Aspen gikk Petter Stordalen (46) ned på kne i snøen og fridde til Gunhild Melhus (29).

- Jeg kan bekrefte at vi har forlovet oss. Jeg fridde og fikk ja, sier Stordalen til VG.

Frieriet skjedde da Stordalen og Melhus feiret nyttår alene i Aspen i USA. På nyttårsaften tok de på seg ski og dro til toppen av Aspen Mountain, som ligger på over 3000 meters høyde.

Og da Stordalen med ski på beina stilte spørsmålet, skal Melhus, som også hadde skiene på, ha vært rask med å gi sitt ja.

Ifølge VG blir bryllupet på nyåret neste år. Grunnen skal være at det er så mange bryllup i vennekretsen i sommer at det er vanskelig å få klemt nok et bryllup inn i kalenderen uten å overskygge andres lykkelige feiring.

- Vi har det utrolig bra sammen! Vi møttes første gang på en fest hos en kamerat av meg. Der møtte jeg ei fra Kongsberg som jeg pratet lenge med. Etter en stund sa jeg til henne at vi ville passet perfekt sammen, og ba henne ringe meg når det ble slutt med hennes daværende kjæreste. sa Stordalen tidligere i år i et intervju med Laagendalsposten.
- To år senere fikk jeg en tekstmelding fra henne. Hun skrev at jeg skulle få en date hvis jeg slo henne på den såkalte "Bygdøymila". Vi bodde begge i området, og siden vi begge liker å løpe, kjente vi løypa godt. Gunhild er supersprek, så jeg var litt usikker, men tok utfordringen fordi premien var en date med DEN dama, fortalte Stordalen.

- Jeg har korte bein, og hun løper som en antilope - men jeg måtte jo bare ta utfordringen. Hun var nær ved å løpe fra meg, men da jeg merket at hun begynte å få nok i en oppoverbakke, så satte jeg inn støtet. Jeg fikk ny energi, og fikk daten min. Etter det ble det en ny date. Det er tre år siden nå, og her er vi. På vei til familieselskap med Gunhilds familie, sa han.

Stordalen har tre barn på 11, 14 og 16 år.

Han ble separert fra sin tidligere kone, Ingrid Fuglehaug Stordalen i 2004.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected].

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer