<strong>FORLOVET:</strong> Hugh Hefner (84) benyttet romjulen til å forlove seg med sin 60 år yngre kjæreste Crystal Harris. Foto: All Over Press
FORLOVET: Hugh Hefner (84) benyttet romjulen til å forlove seg med sin 60 år yngre kjæreste Crystal Harris. Foto: All Over Press Vis mer

Fridde med ring til en halv million

Playboykongen sparte ikke på kronene da han gikk ned på kne foran sin 60 år yngre kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Playboy-gründeren Hugh Hefner (84) vakte oppsikt da han i romjulen forlovet seg med sin 60 år yngre kjæreste Crystal Harris.

Frieriet blir ikke mindre sensasjonelt etter at Harris viste fram beviset på at hun snart skal bli den nye fru Hefner på sin Twitter-side.

Den store diamantringen hun nå har på fingeren, er ifølge UsMagazine.com verdt over en halv million kroner!

Smykke-eksperten Michael O' Connor sier til nettsiden at ringen ser ut til å bestå av en diamant på tre og en halv karat, innsatt i platina og omgitt av flere mindre diamanter.

- Til alle dere som har ønsket å se den: Dette er forlovelsesringen fra min kjære, skriver Crystal på sin Twitter-side.

Harris har datet Hefner siden 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skandaleåret fra A til Å

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer