«Too Hot to Handle»:

Fridde med godteri etter sjokk-reality

Netflix-paret har tatt forholdet et steg videre.

FORLOVET: Harry Jowsey og Francesca Farago forelsket seg i villaen, og er nå klare for å gifte seg. Foto: Netflix
FORLOVET: Harry Jowsey og Francesca Farago forelsket seg i villaen, og er nå klare for å gifte seg. Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Først «Love is Blind», så «Tiger King», før «Too Hot to Handle» tok over Netflix-tronen. Datingserien har skapt stor interesse, ettersom fysisk kontakt gjorde pengepremien stadig mindre inne i villaen der deltakerne oppholdt seg.

Harry Jowsey og Francesca Farago var paret som sugde mest penger ut av potten, ettersom de rett og slett ikke klarte å holde fingrene fra fatet. De kom seg helskinnet gjennom tv-eksperimentet, og klarte også å bevare romantikken etter endt innspilling.

- Jeg elsker ham veldig. Det er helt sykt å tenke på, for vi møttes under noen merkelige omstendigheter. Jeg tror vi kommer til å være sammen hele livet, sa Farago i et intervju med Entertainment Tonight.

Fridde med godteri

Jowsey avslørte i samme intervju at han hadde tenkt å fri til henne i Paris. Det ble imidlertid ikke noe av, og nå isolerer paret seg på hver sin kant grunnet coronaviruset - han i Australia, hun i Canada.

Frieri ble det likevel, bare på en mer utradisjonell måte. Under en videochat-reunion for Netflix-serien snakket paret om hvordan forholdet deres har vært i året etter innspillingen. Tv-vert Desiree Burch spurte deretter paret om Jowsey hadde stilt det store spørsmålet, noe han avviste, skriver E! News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer