«Too Hot to Handle»:

Fridde med godteri etter sjokk-reality

Netflix-paret har tatt forholdet et steg videre.

FORLOVET: Harry Jowsey og Francesca Farago forelsket seg i villaen, og er nå klare for å gifte seg. Foto: Netflix
FORLOVET: Harry Jowsey og Francesca Farago forelsket seg i villaen, og er nå klare for å gifte seg. Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Først «Love is Blind», så «Tiger King», før «Too Hot to Handle» tok over Netflix-tronen. Datingserien har skapt stor interesse, ettersom fysisk kontakt gjorde pengepremien stadig mindre inne i villaen der deltakerne oppholdt seg.

Harry Jowsey og Francesca Farago var paret som sugde mest penger ut av potten, ettersom de rett og slett ikke klarte å holde fingrene fra fatet. De kom seg helskinnet gjennom tv-eksperimentet, og klarte også å bevare romantikken etter endt innspilling.

- Jeg elsker ham veldig. Det er helt sykt å tenke på, for vi møttes under noen merkelige omstendigheter. Jeg tror vi kommer til å være sammen hele livet, sa Farago i et intervju med Entertainment Tonight.

Fridde med godteri

Jowsey avslørte i samme intervju at han hadde tenkt å fri til henne i Paris. Det ble imidlertid ikke noe av, og nå isolerer paret seg på hver sin kant grunnet coronaviruset - han i Australia, hun i Canada.

Se dette innlegget på Instagram

who watched the reunion!? 👀

Et innlegg delt av TOO HOT TO HANDLE (@francescafarago)

Frieri ble det likevel, bare på en mer utradisjonell måte. Under en videochat-reunion for Netflix-serien snakket paret om hvordan forholdet deres har vært i året etter innspillingen. Tv-vert Desiree Burch spurte deretter paret om Jowsey hadde stilt det store spørsmålet, noe han avviste, skriver E! News.

- Kan man gjøre det over Zoom? Vel, vi kan like gjerne gjøre det, sier Jowsey før han går ned på kne og flekker opp en godteriring.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Jeg vil bare si at du definitivt har endret livet mitt, jeg elsker deg så mye og kan ikke vente med å tilbringe evigheten med deg. Vil du gjøre dette? Vil du gifte deg, spør han.

Svaret fra Farago er «ja», og dermed gjorde altså paret alvor av forlovelsesplanene. I et Instagram-innlegg spør han følgerne sine hvor de mener bryllupet bør stå.

Til tross for at paret er nyforlovet, er det imidlertid ikke lett med avstandsforhold.

- Det har vært veldig vanskelig. Vi videochatter to eller tre ganger om dagen. Vi har veldig god kontakt, og kommunikasjonen vår er fantastisk. Avstanden suger åpenbart, men vi har bokstavelig talt ikke noe valg, har han sagt på en direktesending på Instagram, ifølge E! News.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Avstandsbrudd

Han avslørte også da at paret på grunn av avstanden hadde hatt en pause, men at de raskt fant tilbake til hverandre. Farago skal nå ha planer om å flytte fra hjemlandet til Australia for å være hos forloveden.

I «Too Hot to Handle» er de ti deltakernes mål å holde fingrene så langt fra hverandre som overhodet mulig. Bestemmer de seg for å onanere, kysse eller ha sex, vil det nemlig koste dem dyrt. Potensielt kan deltakerne stikke av med 100 000 dollar, i overkant av én million kroner, men penger forsvinner fra den totale potten dersom noen bryter reglene.

AVSLØRER: I leken «Jeg har/har ikke» kan «Ex on the beach»-deltakeren Ariel Søyland avsløre flere hemmeligheter om seg selv og kjendislivet. Video: Rød Løper Vis mer

Svindyr sex

Tidligere har produsentene av programmet fortalt at deltakere som for eksempel er fysne på en blowjob i varmen kan risikere å tape 6000 dollar - eller 62 000 norske kroner.

Det trekkes fra den totale premiepotten på 100 000 dollar, en pott som skal deles på alle - og det kan derfor bli svært dårlig stemning om noen går for langt.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Et uskyldig kyss vil dessuten alene koste dem 3000 dollar, eller 31 200 kroner. Prisen for samleie er derimot stivest av alle. Velger deltakerne å hoppe i høyet, må de vinke farvel til 20 000 dollar. Det tilsvarer hele 20 prosent av totalbeløpet, eller 208 000 norske kroner.

Harry Jowsey og Francesca Farago sørget for at potten på sikt ble mindre. De sto faktisk for det største pengesluket i hele serien, med 32 000 dollar. Samleie alene kostet dem 208 000 kroner.

Da innspillingen var over, var potten nemlig på 75 000 dollar, noe som vil si at de ti deltakerne fikk 7500 dollar hver - om lag 78 000 norske kroner.

LES OGSÅ: Slik går det med parene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer