Fridde med egen-designet ring

Jared Followill fikk ja fra modellkjæresten Martha Patterson.

SPESIALLAGET RING: Jared Followill gikk ned på kne med en ring han selv hadde designet. Modellkjæresten Martha Patterson svarte ja. Foto: All Over Press
SPESIALLAGET RING: Jared Followill gikk ned på kne med en ring han selv hadde designet. Modellkjæresten Martha Patterson svarte ja. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kings of Leon-rockeren Jared Followill skal gifte seg. Det bekrefter stjernens talsperson ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Followill, som spiller bass i rockebandet, fikk ja fra modellkjæresten Martha Patterson.

- Det er sant. Jared fridde til Martha 11. april i hjemmet hans i Nashville, og vi gleder oss alle over det nyforlovede paret, sier talspersonen.

Nettstedet skriver at Followill gikk ned på kne med en fire karats spesiallaget diamantring, som han selv lagde designet til.

«Ryktene er sanne! Jeg er forlovet! Klarer ikke å vente på å endelig miste jomfrudommen», skriver rockeren selv humorististk på Twitter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slukte duebæsj på scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer