OVERRASKET: Wenche Helene Schildger la ikke skjul på sin overraskelse da hennes kjæreste Tony Ejme fridde foran kamera i TV3-serien «Sex dager». Foto: TV3
OVERRASKET: Wenche Helene Schildger la ikke skjul på sin overraskelse da hennes kjæreste Tony Ejme fridde foran kamera i TV3-serien «Sex dager». Foto: TV3Vis mer

Fridde i TV3s sex-program

- Jeg trodde det var hun som skulle begynne å gråte, ikke jeg.

Se hele frieriet i videoen øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:
Tirsdag har samlivsprogrammet «Sex dager» premiere på TV3. Serien tar hver uke for seg to nye par som føler at gnisten har sluknet, og som har forpliktet seg til å ha sex hver dag i seks dager på rad for å få flammen til å blusse opp igjen.

I det første programmet blir vi kjent med samboerparet Tony Ejme (30) og Wenche Helene Schildger (25). Men det er ikke bare samlivsutfordringene som havner i fokus i episoden.

Etter at kamerateamet har hengt på dem hele døgnet i snart en uke brister følelsene til Tony da han vil spørre Helene om hun vil gifte seg med han.

- Jeg er jo ikke vant til mange kameraer og slikt. Det var en påkjenning og jeg var veldig sliten. Det hadde vært en hektisk uke.

- Men jeg ble overrasket over meg selv. Jeg bruker ikke å gråte, så jeg hadde alltid trodd det var Helene og ikke jeg som skulle begynne å gråte under frieriet, sier Tony til SeogHør.no.


Tenkte du på at du der og da fridde til kjæresten din foran hele Norge?

- Nei, jeg glemte helt at kameraene var der. Jeg har alltid tenkt at det skulle være spesielt når jeg endelig fridde, selv om jeg visste at Helene har sagt til venninnene sine at hun håpet jeg aldri ville fri i offentlighet eller finne på noe sprøtt.

- Det bare falt seg naturlig å gjøre det i den settingen der, etter alle de fine romatiske kveldene vi hadde hatt. Heldigvis svarte hun ja, selv om jeg så at hun ble helt sjokka. Helt satt ut, sier han og ler.

Når står bryllupet da?

- Jeg håper at vi får det til til sommeren, avslutter en lykkelig Tony Ejme.

Se hele frieriet i videoen øverst i artikkelen!

«Sex dager» har premiere på TV3 tirsdag kl 20.30 Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Blir styrtrike etter bruddet