Scott Disick:

Fridde i hemmelighet til Kourtney Kardashian

Scott Disick gikk ned på kne før bruddet med realitystjernen.

VILLE GIFTE SEG: Scott Disick avslører at han ønsket å gifte seg med reality-stjernen Kourtney Kardashian. Foto: NTB scanpix
VILLE GIFTE SEG: Scott Disick avslører at han ønsket å gifte seg med reality-stjernen Kourtney Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Reality-stjernen Kourtney Kardashian (38) og Scott Disick (33) var sammen i ni år før de gikk hver til sitt for halvannet år siden, men giftet seg aldri.

Nå avslører 33-åringen at han fridde til eks-kjæresten da de var sammen. Det forteller han i søndagens episode av «Keeping Up With the Kardashians», ifølge Daily Mail.

- Jeg har et spørsmål. Vet Kourtney at du hadde en ring for å fri, spør Kourtneys søster, Kim (36), i episoden.

Disick bekrefter overfor Kim at Kourtney visste om det, fordi han faktisk hadde gått ned på kne.

Saken fortsetter under bildet.

SAMARBEIDER: Scott og Kourtney har de tre barna Regin, Penelope og Mason sammen. Foto: NTB scanpix
SAMARBEIDER: Scott og Kourtney har de tre barna Regin, Penelope og Mason sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg tror ikke vi fortalte noen om det. Vi ble bekymret for media og sånn, og vi tenkte: «La oss bare legge ringen til side og snakke om det en annen dag. Vi snakket aldri om det igjen, sier han.

Ifølge Daily Mail røper Kim at Scott valgte å returnere ringen etter bruddet.

Fremdeles nære venner

Scott Disick og Kourtney Kardashian gikk hver til sitt i juli 2015, etter ni år sammen. Forholdet var lenge turbulent, mye på grunn av Scotts drikkevaner.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i ni år, men de siste årene var forholdet svært turbulent. Bildet er fra 2010. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Scott Disick og Kourtney Kardashian var sammen i ni år, men de siste årene var forholdet svært turbulent. Bildet er fra 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

I dag har eksene tilsynelatende et godt vennskap, og gjør alt de kan for å samarbeide om deres tre barn, Mason (7), Penelope (4) og Reign (2).

Da Kardashian fylte 38 år tidligere denne måneden, feiret hun dagen med eksen og barna i Disneyland, og de har flere ganger delt hyggelige bilder av hverandre i sosiale medier.

Scott har prøvd å vinne tilbake eksen i lang tid, til tross for at han stadig har blitt avbildet i het omfavnelse med andre vakre kvinner.

- Vil aldri komme over henne

I en ny episode av «Keeping Up With the Kardashians», avslørte han at han fremdeles ikke er kommet over Kourtney.

- Det føles som om jeg aldri vil komme over henne. Hun er mitt livs kjærlighet. Jeg prøver å gjøre alt for å være der for henne, men hun viser aldri noen som helst takknemlighet over noe av det.

- Jeg innser definitivt at mye av det som har skjedd er min feil og jeg tar gledelig ansvar for det. Jeg håper bare at hun en dag forstår at jeg aldri ønsker å være sammen med noen andre enn henne, sa han.

Kourtney virker imidlertid ikke til å tilgi så lett, etter å ha blitt påvirket av hans festglade livsstil i en årrekke.

De siste årene har 33-åringen nemlig vært innlagt på rehab flere ganger, og i 2014 festet han så hardt at han ble lagt inn på sykehus med alkoholforgiftning.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

LES OGSÅ: Nå er babyen endelig her