Fridde etter fire måneder

Storebroren til Tora Berger gjør som lillesøster: Legger børsa på hylla og gifter seg!

FORELSKET: Skiskytter og verdensmester i langrenn, Lars Berger, har kjøpt hus på Øyer sammen med kjæresten Linda Tangen. Linda er utdannet tømrer, og godt i gang med å renovere huset.  Foto: Geir Olsen
FORELSKET: Skiskytter og verdensmester i langrenn, Lars Berger, har kjøpt hus på Øyer sammen med kjæresten Linda Tangen. Linda er utdannet tømrer, og godt i gang med å renovere huset. Foto: Geir Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skiskytteresset og verdensmesteren i langrenn, Lars Berger (35), har kjøpt hus sammen med kjæresten Linda Tangen (30). På Øyer, litt nord for Lillehammer, er paret godt i gang med både renovering av den store villaen og bryllupsplaner.

Linda er utdannet tømrer, og jobber til daglig i Passbygg, som driver med hytteutvikling i Hafjell. Hjemme på Øyer er Lars lærevillig hjelpegutt.

– Jeg lærer litt hver dag, sier Lars, som mandag offentliggjorde at han legger børse og ski på hylla på grunn av kneproblemer. Nå venter en heltidsjobb i Norges Skiskytterforbund.

Selv om lillesøster Tora Berger (34) er litt mer berømt, så har Lars en imponerende merittliste. Høydepunktet i karriere kom da han vant la fra seg børsa, og vant individuelt VM-gull på 15 kilometer langrenn under ski-VM i Sapporo i 2007.

Under samme mesterskap vant han også stafettgull - som to år tidligere, i Oberstdorf. Med gevær på ryggen har han ett stafettgull i VM, samt fire sølvmedaljer – to av dem individuelle.

Lars og Linda traff hverandre i påsken i fjor. Og bare fire måneder senere hadde Lars planlagt sitt livs utfordring: Frieriet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer