Fridde etter å ha lurt kjæresten i lang tid

- Jeg hadde bestemt meg for å gjøre dette en god stund tidligere, sier langrennsstjernen Martin Johnsrud Sundby.

PLANLEGGER BRYLLUP: Martin Johnsrud Sundby og hans halvt nederlandske kjæreste Marieke Heggeland skal gifte seg neste år. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
PLANLEGGER BRYLLUP: Martin Johnsrud Sundby og hans halvt nederlandske kjæreste Marieke Heggeland skal gifte seg neste år. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Vinteren 2013 ble langrennsløperen Martin Johnsrud Sundby (29) og kjæresten Marieke Heggeland foreldre for første gang da sønnen Markus (16 mnd) kom til verden.

Selv om paret har vært sammen i ti år, så har Sundby hele tiden gjort det klart for samboeren at han ikke har hatt lyst til å gifte seg.

- Jeg var en «antigiftetype», sier idrettsstjernen til Aftenposten.no.

Men etterhvert forandret han mening - uten å fortelle det til sin kjære. Og under en løpetur i skogen nylig overrasket han henne med å fri.

FIKK INSPIRASJON: Martin og hans kjære Marieke var gjester, da fotballproffen John Arne giftet seg med sin kjæreste Louise Angelica Markussen sist helg. Foto: FameFlynet Norway
FIKK INSPIRASJON: Martin og hans kjære Marieke var gjester, da fotballproffen John Arne giftet seg med sin kjæreste Louise Angelica Markussen sist helg. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Jeg hadde bestemt meg for å gjøre dette en god stund tidligere. Likevel brukte jeg den siste tiden på å tone ned at bryllup var uinteressant, sier han til nettstedet.

Gifter seg neste år

Martin forteller videre at Marieke ble tatt på senga, men sa ja på stedet.

Nå planlegger paret, som var gjester da John Arne Riise (33) giftet seg med sin Louise Angelica Markussen (23) i helgen, bryllup til våren.

Mens forloveden gikk gravid i fjor, fortalte 29-åringen at han gledet seg veldig til å bli en liten familie og få tankene over på «viktigere» ting.

- Det er bare sunt å få fokus på noe annet enn idretten. Jeg kommer nok til å bli en ansvarsfull, halvbekymret - og hysterisk far, sa han til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jeg har ekstremt mye angst

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer