GIFTER SEG: Odd-Magnus Williamson og Tina Bakasa Roll har erklært sin dype kjærlighet til hverandre på sosiale medier. Nå tar kjæresteparet skrittet fullt ut og gifter seg. Foto: FameFlynet
GIFTER SEG: Odd-Magnus Williamson og Tina Bakasa Roll har erklært sin dype kjærlighet til hverandre på sosiale medier. Nå tar kjæresteparet skrittet fullt ut og gifter seg. Foto: FameFlynetVis mer

Fridde - og fikk ja!

Odd Magnus Williamson og Tina Bakasa Roll skal gifte seg. I helgen gikk TV-stjernen ned på kne og fridde.

SEOGHØR.NO: - Jeg kan bekrefte at han fridde - og at jeg svarte ja. Det er veldig hyggelig, sier en forkjølet og nesten stemmeløs Tina Bakasa Roll (27) til Se og Hør.

- Hadde du stemme nok til å svare ja?

- Hehe. Jeg var frisk da han fridde. Det var først etterpå jeg ble syk, sier den hyppig benyttede modellen, som også jobber i et PR-byrå.

Tina Bakasa Roll og Odd-Magnus Williamson (33) har – ifølge Tinas egen profil på Facebook – vært kjærester i drøyt halvannet år, siden 3. februar 2012.

Williamson er mest kjent for sin karriere som komiker, og da særlig gjennom «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV2.

Men han er også en talentfull skuespiller. Siden filmdebuten i den kritikerroste filmen «Reprise» i 2006, har han gjort flere film- og TV-roller. I den Oscar-nominerte storfilmen «Kon-Tiki» spiller han ekspedisjonsmedlemmet Erik Hesselberg.

For tiden deltar «Odda», som han kalles, på innspillingen av en annen norsk storfilm – «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama». Her spiller han karakteren «Langemann».

Om frieriet og bryllupet vil bli ledsaget av familieforøkelse, gjenstår å se.

Tina – som har mor fra Zimbabwe, er født i Egypt og vokst opp på Grünerløkka og i Vormsund - har datteren India (3) fra et tidligere forhold.

 I juli ga Tina et intervju med ukebladet KK, der hun kommenterte mulig familieforøkelse med «Odda» Williamson slik:

– Det skal opp i familierådet om et år, så får vi se, men vi tror vi er done. Men vi tuller litt med det, om ungen kommer ut med rødt hår og fregner, så er det ikke mine gener, altså.