Fridd til foran hele bursdagsselskapet

Men bryllupet til Jodie Sweetin lar vente på seg...

LYKKELIG MAMMA: Jodie Sweetin hadde en tøff periode etter at livet som barnestjerne tok slutt. Men nå stråler hun med barna Beatrix og Zoie.  Foto: All Over Press
LYKKELIG MAMMA: Jodie Sweetin hadde en tøff periode etter at livet som barnestjerne tok slutt. Men nå stråler hun med barna Beatrix og Zoie. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Under samme tak»-stjernen Jodie Sweetin fikk en stor overraskelse på feiringen av sin 29-årsdag i Los Angeles tirsdag kveld. For på festen bestemte skuespillerinnens kjæreste Morty Coyle seg for å fri foran alle gjestene.
 
- Det var helt overraskende. Vi er ekstatiske og jeg er fortsatt i sjokk, sier Sweetin til People.
 
Paret har den fem måneder gamle datteren Beatrix sammen. Datteren var tilstede sammen med resten av familien og vennene under frieriet.
 
- Jeg var glad for at alle var der. Noen filmet. Det var fantastisk, sier Jodie til People.
 
Ringen hun fikk har 18 diamanter med snøkrystallform. Men det kan ta tid før det blir bryllup mellom de to. De vil nemlig ikke gifte seg før også homofile får gifte seg.
 
- Vi vil vente til det er likhet for alle til å gifte seg, sier Coyle.
 
Fra før har Sweetin datteren Zoie (2 år) med eksmannen Cody Herpin.

Etter suksessen med « Under samme tak» på 80-tallet der hun spilte den mellomste datteren, Stephanie Tanner, store problemer. I sin biografi «Sweetined» avslørte skuespilleren hvordan hun helt frem til 2008 ødela livet sitt med alkohol, ecstasy, kokain og amfetamin.

I 2008 fødte hun datteren Zoie, men stoppet ikke med drikkingen og narkotikaen av den grunn. Sweetin avslører at hennes verste øyeblikk var da hun fyllekjørte med sin vesle baby på fanget.

- Det var da jeg nådde bunnen. Jeg hadde drukket to glass vin og kjørte avgårde med henne. Jeg satte ikke bare mitt eget, men også andres liv på spill. Etterpå følte jeg meg helt elendig, skriver hun i boken.

Datteren Zoie (2 år) har hun med eksmannen Cody Herpin.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jesus, dop og isdans