Freste vilt på fest

Den tidligere James Bond-kvinnen lagde skandale da hun ville vise frem puppestellet til Dirty Dancing-helten Patrick Swayze.

MER VILL ENN TAM: Grace Jones angrep en fotograf blottet brystene - og lagde skandale. Foto: All Over Press
MER VILL ENN TAM: Grace Jones angrep en fotograf blottet brystene - og lagde skandale. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Grace til angrep!Etter Patrick Swayzes West End-premiere i London på forestillingen "Guys and Dolls", var det tid for fest. Og det var ingen ringere enn Grace Jones, mest kjent som den onde kvinnen May Day fra James Bond-filmen "A View To a Kill" fra 1985, som lagde overskriftene. På vei inn på premierefesten i Soho angrep hun en fotgraf, for deretter å kysse og klemme på ham som et slags plaster på såret, skriver den engelske avisen Evening Standard. Så gjorde hun en obskøn gest mot den samme fotografen, og truet med å vise ham sitt venstre bryst. Deretter angrep hun den gamle Dirty Dancing-helten Patrick Swayze... Hun krevde å få danse med ham, og lot seg ikke stoppe av at en av Patricks kamerater holdt henne tilbake. Swayze ble til slutt nødt til å rømme fra nattklubben på grunn av den pågående damen. - Patrick så ut som en måpende kanin, fanget i fjernlyset av en bil, da Grace nærmet seg ham med alt hengende ut, sier en gjest til avisen Daily Star. Det er ikke første gang den tidligere forloveden til muskelbunten Dolph Lundgren skaper overskrifter. I fjor angrep hun personalet på Eurostar-toget mellom London og Paris. Samme år ble hun arrestert på Heathrow etter å ha truet personalet ombord i et fly. Hun har også gått til angrep på en engelsk TV-programleder.PS! Grace har også hatt et kort forhold til kronprinsesse Mette-Marits eks-kjæreste Morten Borg!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer