PERSONANGREP: Restaurantsjef Jens Arne Nilsen hevder han og kona Agnete har blitt fremstilt i et dårlig lys. Foto: TV3
PERSONANGREP: Restaurantsjef Jens Arne Nilsen hevder han og kona Agnete har blitt fremstilt i et dårlig lys. Foto: TV3Vis mer

- Fremstår nesten som et personangrep

Vertshus-eier Jens Arne Nilsen føler seg feil fremstilt av TV3 - men takker Hellstrøm for hjelpen...

Se videoklipp fra torsdagens episode nederst i saken!

SEHER.NO: I torsdagens episode av "Hellstrøm rydder opp", ble det økonomiske rotet i Harstad-restauranten "Nordlændingen" satt under lupen.

Stedet hadde en gjeld på over 700.000 kroner da Eyvind Hellstrøm (60) kom med sin hjelp, og spesielt ble det lagt vekt på de ansattes rot med forskuddsbetalinger, noe som skal nærmest ha skjedd hver eneste dag.

- Det må være fest for de (ansatte, journ. anm.) å komme inn på det stedet der. Der kan de jo egentlig tillate seg hva som helst, sier Hellstrøm under episoden.

Restaurantsjef Jens Arne Nilsen hevder TV3 har vist et feilaktig bilde av saken.

- Det startet da vi ansatte en regnskapsfører som ikke gjorde jobben sin. Han kommuniserte dårlig og leverte ikke momsoppgaven. Vi fikk en kjempestor baksmell. Men han fikk sparken etter ni måneder. Og fra og med august 2008 har vi ikke hatt svinn, sier han til Seher.no.

Samtidig understreker Nilsen at han ikke har fått sett hele episoden når Seher.no snakker med ham.

- Det har vært tyver og kjeltringer hos oss tidligere, men alle de der er borte nå. Fra TV3 fremstår dette nærmest som et personangrep.

Spesielt er det Nilsens kone Agnete som blir fremstilt i et uheldig lys. Restaurantsjefen føler seg nå veldig urettferdig behandlet.

- Dette er et helt galt bilde av saken, og det blir uheldig, både for oss hjemme, og folk i nærområdet. Agnete orker ikke en gang å se dette på TV, det er veldig trist.

Likevel ønsker Nilsen å sende en stor takk for hjelpen, som nå ser ut til å redde "Nordlændingen".

- Det var suverent å få hjelp. Det var enten det eller kroken på døra. Til nå har vi hatt en hundre prosent økning i drift, og det er håp i massevis. Fortsetter det slik det er nå, kan vi være kvitt gjelden i februar.

"Hellstrøm rydder opp" sendes torsdager klokken 20.30 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det har vært et helvete[obj:media:8205]