Fremdeles sammen med ungdomskjæresten

Her er Hollywood-parene som møttes på videregående - og som fremdeles er kjærester. Se stor bildeserie!

GIFTER SEG: Miami Heat-spiller LeBron James ble i fjor kåret til årets sportsmann av Sports Illustrated, og hadde med seg forloveden Savannah Brinson, og kompisen Jay-Z med kona Beyoncé da han mottok den gjeve prisen under prisutdelingen i New York. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Miami Heat-spiller LeBron James ble i fjor kåret til årets sportsmann av Sports Illustrated, og hadde med seg forloveden Savannah Brinson, og kompisen Jay-Z med kona Beyoncé da han mottok den gjeve prisen under prisutdelingen i New York. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere «high school sweethearts» i bildeserien nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Gammel kjærlighet ruster ikke - og ei heller i Hollywood.

Det er nemlig flere par i kjendisbyen som har holdt sammen helt siden de møttes i ungdomsårene, og til tross for at den generelle statistikken viser noe helt annet, har forelskelsen i mellom akkurat disse parene aldri tatt slutt.

Rapperen Snoop Dogg (41) giftet seg i 1997 med Shante Taylor (43) som han møtte da de begge gikk på Long Beach Polytechnic High School. I 2004 søkte Snoop Dogg riktignok skilsmisse fra kona, men paret gjenfant kjærligheten dem i mellom, og som et symbol på det kjøpte «Doggystyle»-sangeren en rådyr diamantring til sin kjære.

Basketballstjernen LeBron James (28) og forloveden Savannah Brinson (27) har vært sammen siden videregående-dagene på St. Vincent-St. Mary High School i Ohio, og planlegger å gifte seg i september i år. De har to barn sammen.

Låtskriver Robin Thicke (36) og skuespillerkona Paula Patton (37) møttes på et tenåringsdiskotek, før de begynte å date da de gikk på videregående. I 2005 giftet paret seg og fikk i 2010 sønnen Julio Fuego sammen.

Se flere «high school sweethearts» i bildeserien nederst i saken!

LES OGSÅ: Rapper truet Katy Perry med bank

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer