KJENDISENES EGET BADEPARADIS: Olivia Palermo og Johannes Huebl (oppe til venstre i bildet) er bare to av en hel liten hærskare kjendiser som hver vinter valfarter til St. Barths. Foto: Stella Pictures
KJENDISENES EGET BADEPARADIS: Olivia Palermo og Johannes Huebl (oppe til venstre i bildet) er bare to av en hel liten hærskare kjendiser som hver vinter valfarter til St. Barths. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fremdeles like forelsket

Modell-kjærestene storkoser seg i kjendisparadiset St. Barths.

Publisert
SEHER.NO: Det har gått nesten tre år siden modell, skuespiller og sosietetsfrøken Olivia Palermo (24) begynte å date modellstjernen Johannes Huebl (29).

På de nye bildene fra parets pågående kjærlighetsferie i på øya St. Barths i den franske delen av Karibien ser de to imidlertid helt nyforelskede ut.

Olivia Palermo er kjent fra The Hills-spin-off-en The City på MTV. Hun er også modell og figurerer stadig på lister over verdens og Hollywoods best kledde kvinner.

Palermo var sammen med grunnleggeren av kleskolleksjonen Izzy Gold, Brad Leinhardt fra 2002 til 2007.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Klinte til på juleferie på St. Barths

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer