«Én mann, fire koner»-Kody:

- Fremdeles i en sorgprosess

Kody Brown innrømmer at han sørger etter bruddet.

BRUDD: Kody Brown har mistet en av fire koner og sørger etter bruddet. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB
BRUDD: Kody Brown har mistet en av fire koner og sørger etter bruddet. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert

Kody Brown (52) kjent fra realityserien «Sister Wives», eller «Én mann, fire koner» som det heter på norsk, skaper stadig overskrifter. Den siste tiden har det vært mye oppmerksomhet rundt Kody Brown og Christine Brown (49), etter det ble kjent at de skulle gå hver til sitt.

Hver søndag dukker det opp en ny episode av det populære programmet, og TV-seerne får et stadig større innblikk i livet til den store Brown-familien.

DRAMA: Se bildene fra «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Kody Brown var i utgangspunktet gift med fire kvinner, men i slutten av 2021 ble det avslørt at han og Christine Brown skulle skilles.

Selv om bruddnyheten har vært kjent en stund, er det først nå i det siste TV-seerne har fått se hva som ledet opp til bruddet og omstendighetene rundt. Søndag ble det sluppet en ny episode av den velkjente serien.

- Jeg er sint

I spesialepisoden, som inneholder en-til-en intervjuer, snakker Kody med programleder Sukanya Krishnan om hva som gikk galt med det ene ekteskapet.

Ifølge People innrømmer 52-åringen at han burde ha anerkjent Christines bekymringer knyttet til polygami-livsstilen, i stedet for å ha en arrogant tilnærming.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

Samtidig avslører realityprofilen at han ikke visste at hun vurderte å gå fra ham, før han så det utspille seg på TV. Kody snakker også om at det ikke dreier seg om ett spesielt øyeblikk, men at det over flere år har ladet opp til et brudd. Han hevder kona jevnlig «klagde over alt i livet sitt».

- Mitt største problem gjennom denne opplevelsen er at jeg er sint. Spol videre til dette øyeblikket og sorgen har slått inn, uttaler 52-åringen i søndagens episode, ifølge People.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

- Ser frem til helbredelsesprosessen

Til tross for at Kody følte seg dolket i ryggen ønsket han ikke at de skulle gå fra hverandre, han hadde håpet de kunne komme seg gjennom problemene ved hjelp av terapi. Slik ble det ikke.

- Nå ser jeg bare frem til helbredelsesprosessen og få orden på det og å komme til et sted hvor vi kan være venner igjen. Vi har hatt denne opplevelsen og den er over. Nå kan hun ha et godt liv og ha det bra, være lykkelig. Men jeg er fremdeles i en sorgprosess nå, innrømmer han.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlovet tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

Christine uttalte seg tidligere denne måneden om bruddet til programleder Sukanya Krishnan. Da var hun ærlig om at hun visste avgjørelsen om å gå ville knuse hjerter:

- Jeg mener, i kjernen vil jeg bare at folk skal være lykkelige og jeg vil bare at folk skal føle seg elsket. Men jeg visste jeg tok en avgjørelse som ville knuse hjerter og det ødela meg. Det var super, super trist, sa hun.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Christine var samtidig tydelig på at forholdet er helt over.

Kody er fremdeles gift med Janelle Brown (52), Robyn Brown (43) og Meri Brown (51), men det sistnevnte forholdet skal ikke lenger være av den romantiske typen.

LES OGSÅ: Om livsstilen: - Han er lei av det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer