- Fremdeles føles det som et sjokk

Sangstjernen var sikker på at hun skulle få trillinger. Hun er fremdeles berørt av den triste beskjeden fra legen.

FIKK SJOKK-BESKJED: - I cirka en uke trodde vi at vi skulle ha trillinger, men da vi neste gang var hos legen fikk vi den triste beskjeden at bare to hjerteslag kunne høres, sier Céline Dion. Foto: All Over Press
FIKK SJOKK-BESKJED: - I cirka en uke trodde vi at vi skulle ha trillinger, men da vi neste gang var hos legen fikk vi den triste beskjeden at bare to hjerteslag kunne høres, sier Céline Dion. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at sangstjernen Céline Dion (42) egentlig skulle blir mor til trillinger denne måneden.

Den canadiske sangerinnen og hennes ektemann René Angélil (68) - som nylig ble foreldre til tvillinger - var overlykkelig over fødselen av deres to tvillinggutter, Eddy og Nelson, men før det tidspunktet var ikke alt lite hyggelig.
 
- I cirka en uke trodde vi at vi skulle ha trillinger, men da vi neste gang var hos legen fikk vi den triste beskjeden at bare to hjerteslag kunne høres. Den lille babyen bestemte seg for å overlate plassen til de to andre og si adjø til oss. Det skjedde tidlig i graviditeten, men fremdeles føles det som et sjokk, forteller Dion til Hello! magazine.

Parets to tvillingsønner ble født for tidlig, og veide bare 2,27 kilo da de ble født. Men på tross av den lave vekten, er barna sunne og friske.

Nå har også Dions form etter fødselen bedret seg.

- Det går bra, selv om jeg ikke får så mye søvn akkurat. Visst er jeg sliten, men det er dette jeg har ønsket meg. Dette kommer nok til å være slik bare den første måneden eller noe, sier hun til magasinet.
 
Tvillingene har allerede begynt å vise karakter, ifølge den 42 år gamle sangstjernen.

- En av dem er tøffere enn den andre. Nelson virker å ha en litt sterkere personlighet akkurat nå. Han er den tøffeste av de to, mener Céline Dion, som lenge vært åpen rundt sine fruktbarhetsproblemer.

Babylykke kom etter hennes sjette prøverørsforsøk på cirka ett år. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Dette skal Céline Dions tvillinger het