Fremdeles alene etter bruddet med Jonas

- Men jeg leter ikke etter kjærester på prisutdelinger...

INGEN KJÆRESTE: Ifølge Taylor Swift leter hun ikke etter en potensiell kjæreste.  Foto: All Over Press
INGEN KJÆRESTE: Ifølge Taylor Swift leter hun ikke etter en potensiell kjæreste. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Countrystjernen Taylor Swift (19) har de siste årene rukket å bli en av USAs største ungdomsstjerner, og er en av landets mest ettertraktede artister.

Men til tross for at hun har horder av mannlige beilere, har ikke 19-åringen rukket å få seg noen kjæreste siden bruddet med Joe Jonas for noen år siden.

Sangtalentet hevder imidlertid at hun trives som singel, og ikke ser etter potensielle flammer når hun er ute på offentlige tilstelninger, skriver People.

- Jeg leter ikke etter kjærester. Jeg pleier heller ikke å se etter folk å date når jeg er på prisutdelinger. Jeg tror kjærlighet skjer når du minst venter det, og skjer det, så skal ikke jeg være den som tenker for mye over det, sier hun.

19-åringen forteller også at hun ikke bryr seg så mye om å finne en i samme bransje som henne selv.

- Når man planlegger et forhold for mye,  eller sier "nå skal vi gå offentlig med det", og må planlegge hva man skal si i intervjuer, ja, det kompliserer ting. Jeg synes det blir urettferdig for forholdet, forteller hun.

Swift befinner seg for tiden på USA-turné, og har allerede rukket å selge over 3 millioner kopier av albumet "Fearless".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil ikke snakke om sex!