Frekke tyver slo til mot Posh

Bare forhjulet lå igjen, da Victoria Beckham skulle hente sykkelen sin.

NYBAKT SYKLIST: Victoria Beckham er oftest observert bak de sotede rutene til en stor SUV. Men den siste tiden har hun tydeligvis prøvd seg på sykkel.  Foto: All Over Press
NYBAKT SYKLIST: Victoria Beckham er oftest observert bak de sotede rutene til en stor SUV. Men den siste tiden har hun tydeligvis prøvd seg på sykkel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det hjelper ikke å være superstjerne når sykkeltyvene er på ferde. Det fikk Victoria Beckham (39) erfare i torsdag kveld. Da hun kom tilbake til sykkelstativet var det bare forhjulet og sykkellåsen som lå igjen på bakken…

– Så jeg får ikke syklet hjem i kveld, da! skrev Spice Girls-stjernen på Instagram, der hun la ut bilde av det lille som var igjen av sykkelen.
 
Posh er ingen svoren syklist. Faktisk er hun ikke fotografert på tohjuling én eneste gang i løpet av sine 15 år i rampelyset!
 
Kanskje er det flyttingen fra Los Angeles til London som har inspirert henne til å prøve noe nytt? I filmbyen kjører alle rundt i store SUV-er. I den britiske storbyen er derimot sykler et vanlig syn.
 
Sykling er ikke det eneste Posh har prøvd for første gang den siste tiden. Nylig la hun ut et Twitter-bilde der hun gjør to høyst uvanlige ting: smiler og går fjelltur!  
 
– Hvem skulle trodd? skrev hun selv under blinkskuddet.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Victoria Beckham?Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer