Frekke Heidi koste seg med strippere

Realitystjernen Heidi Montag nøt nærkontakt med kvinnekroppen i Las Vegas.

SEOGHØR.NO: «The Hills»-stjernen Heidi Montag slet lenge med dårlig selvtillit og gjennomgikk ti plastiske operasjoner på én dag. Hun viser seg stadig i bikini og er ikke redd for å vise frem sin oppgraderte kropp, selv om hun har sagt at hun angrer på inngrepene. 

Få med deg Seoghør.no Weekend TV her! 

Nylig trodde gjestene på strippeklubben Crazy Horse i Las Vegas, at de skulle få se nærmere på Heidis nye kropp, men realitystjernen overrasket alle ved å beholde klærne på. Istedet koste hun seg med to kvinnelige strippere, som ga Montag lapdance. TV-stjernen belønnet dem ved å stikke dollarsedler i trusene deres. 

- Jeg er så spent på å lede Crazy Horses treårsdag, og jeg er veldig klar for å feste!, sa hun til pressen ifølge Daily Mail. 

Montag tar nå flere jobber, slik som på strippeklubben fordi hun og ektemannen Spencer Pratt har brukt opp hele formuen sin på få år. Montag skal ha fått 150 000 kroner for strippeoppdraget.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skryter av fiendens vekttap