Frekke for Snoop

Da Snoop inviterte til fest, stilte tidenes hotteste jentegruppe opp.

SEXY: Pusekattene er kjent for sine frekke sceneshow. Her fremfører de schlageren "Don't Cha" sammen med Snoop Dogg. Foto: AP/Scanpix
SEXY: Pusekattene er kjent for sine frekke sceneshow. Her fremfører de schlageren "Don't Cha" sammen med Snoop Dogg. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da de sexy jentene i gruppa The Pussycat Dolls i går kveld entret scenen på Greek Theatre i Los Angeles sammen med rapperen Will.I.Am fra anerkjente Black Eyed Peas, ble det full jubel.

Anledningen var en innsamling til ære for rapperen Snoop Doggs fotballag, Youth Football League, en liga som består av 10 lag med vanskeligstile barn fra hele USA.

Snoop trener selv et av lagene, og sier at grunnen bak er at han ønsker å dra disse barna ut av gatene og de harde gjengmiljøene i Los Angeles.

LES OGSÅ: Elton John vil jobbe sammen med Snoop!

- Det er så lett for et barn å bli med i en gjeng og begynne med narkotika, fortalte Snoop til USA Today da han for to år siden startet ligaen.

- Jeg vil gjøre det lettere for dem å holde seg unna!

Pussycat-jentene fremførte den store hitten deres "Don't Cha", og også "Buttons" og "Stickwitu" fikk gå sin seiersgang.

LES OGSÅ: Snoop gir ut novellesamling.

Også artisten Damien Marley, sønn av reggae-kongen Bob Marley, deltok på arrangementet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer