Frekk trend sprer seg i Hollywood

Kjendiskvinnene må ty til kreative hjelpemidler for å holde sine avslørende kjoler på rett plass.

TRUSELØS: Undertøysmodell Alessandra Ambrosio sikret seg mye av oppmerksomheten da hun entret den røde løperen i Cannes i denne vågale kjolen. Foto: DPA
TRUSELØS: Undertøysmodell Alessandra Ambrosio sikret seg mye av oppmerksomheten da hun entret den røde løperen i Cannes i denne vågale kjolen. Foto: DPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste årene har det gått sport i å vise mest hud på den røde løperen, blant mange  kvinnelige kjendiser

Med stjerner som Kim Kardashian (35) og Jennifer Lopez (46) i spissen, har både den yngre og den eldre garden i Hollywood stilt stadig mer avkledd på diverse tilstelninger.

Nå har det gått såpass langt at kjendiskvinnene rett og slett dropper undertøyet på grunn av sine svært avslørende antrekk.

 Den frekke trenden fikk nytt fotfeste under årets filmfestival i Cannes.

Blant annet dukket Alessandra Ambrosio (35) opp truseløs i Frankrike. Undertøysmodellen seg frem i en Michael Kors-kjole med åpne partier på siden og over midjen.

Før henne, vakte Bella Hadid (19) oppsikt da hun dukket opp med svært høy splitt – også i forbindelse med den gjeve filmfestivalen.

Men det er altså langt flere enn de to overnevnte som har gått «commando» på rød løper. Se bildene i galleriet under!

Kjendisene bryter moteregel

Også skyhøye splitter og dype utrigninger har blitt enormt populært på rød løper.

– En gammel regel sier at man ikke skal vise både kløft og lår på én gang, men den er det mange kjendiser som bryter - med fullt overlegg. I Cannes var det plenty av stjerner som stilte med skyhøye splitter, sier Se og Hørs moteekspert Hanne Kathrine Bratholt.

Hun forteller også at mange av kjendiskvinnene bruker dobbeltsidig teip eller spesialtilpasset undertøy for å unngå såkalte «wardrobe malfunctions».

– Dette gjør at de ikke viser altfor mye hvis vinden skulle ta tak i kjolen.

– Dét skjedde med vår egen Celina Midelfart, da hun stilte i en dristig Pucci-kjole under festen kvelden før prinsesse Madeleines bryllup i 2013, avslutter Bratholt.

Da Celina vandret ned den røde løperen fikk hun skryt i pressesonen – og flere mente at hun så ut som kveldens dronning.

Men da vinden tok tak i den florlette hvite kjolen og løftet den opp i luften holdt både fotografer og publikum pusten.

Heldigvis for Celina ble kjoleglippen avverget med et nødskrik – og kosmetikkdronningen gikk inn for å feste med de kongelige. Øyeblikket minnet om legenden Marilyn Monroes klassiske kjolescene fra filmen «The Seven Year Itch» fra 1955. 

LES OGSÅ: Miley Cyrus stilte halvnaken på sin store kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer