SMIL: Marc Jacobs foreviger ektemannen Lorenzo Martone under romjulsfeiringen på den karibiske øya St. Barths. Foto: Stella Pictures
SMIL: Marc Jacobs foreviger ektemannen Lorenzo Martone under romjulsfeiringen på den karibiske øya St. Barths. Foto: Stella PicturesVis mer

Frekk spøk på badestranda

Toppdesigneren klarte ikke å dy seg under nyttårsfeiringen...

SEHER.NO: Stjerne-designeren Marc Jacobs (46) giftet seg i 2009 med sin kjæreste gjennom mange år Lorenzo Martone, og juleferien benyttet de to derfor til å dra på en forsinket bryllupsreise til den karibiske øya St. Barths.

Og paret gjorde ingen forsøk på skjule sin lykke for de andre badegjestene i øyparadiset - som hyppig besøkes av kjendiser som blant annet Lily Allen, Richard Gere og Penelope Cruz.

I tillegg til å vandre hånd i hånd på stranden og ta bilder av hverandre foran palmetrærne, benyttet også Marc anledningen til å utsette ektemannen sin for en aldri så liten badebukse-spøk.

Da Martone så en annen vei ble han plutselig holdt igjen i badebuksa, før ektemannen slapp den med et lite smell.

Etter bildene å dømme ser det imidlertid ut til at spøken ikke la noen demper på resten av nyttårsfeiringen...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Hold øynene for deg selv, Richard!