SKADET: Den populære skuespilleren, som langt ifra har trappet ned karrieren de siste årene, kan være alvorlig skadd. Foto: Filmweb
SKADET: Den populære skuespilleren, som langt ifra har trappet ned karrieren de siste årene, kan være alvorlig skadd. Foto: FilmwebVis mer

Freeman alvorlig skadet

Batman-stjernen bragt med helikopter til sykehus.

SEHER.NO: Morgan Freeman (71) ble hardt skadet i en dramatisk bilulykke, ved Ruleville, en liten by i Mississippi.

En talsperson ved Memphis Regional Medical Center bekreftet til TMZ at han er alvorlig skadet. De siste meldingene nå er at han skal ha brukket flere ribben, armen, skulderen og skadet kneet.

Ifølge hans venn og medeier i hans restaurant "Maddie", Bill Luckett, skal Freeman være i god nok form til å sitte oppreist og snakke da han besøkte ham på sykehuset.

Uhellet skjedde søndag, nærmere midnatt lokal tid, bekrefter politiet til TMZ.

Bilen måtte skjæres opp for å få dem ut av vraket, og stjernen ble bragt til sykehus i hui og hast med helikopter. En ukjent kvinne, Demaris Meyer var passasjer i ulykkesbilen, hennes tilstand skal er ukjent, men hun skal ikke være livstruende skadet.  

Også årsaken til ulykken er ennå ukjent. Lokale medier hevder ifølge Perezhilton.com at Freeman sannsynligvis hadde sovnet ved rattet, på vei til hans hjem i Charleston.

Bilen skal ha blitt kjørt av veien, og gått rundt flere ganger.

Oscarvinneren er nå for tiden aktuell i kassasuksessen "Dark Knight", den siste Batman-filmen. Men bare dette året er han på rollelisten til fire større filmer, deriblant mye omtalte "Wanted" med Angelina Jolie i en av hovedrollene.

I tillegg til flertallige nominasjoner har han en Oscarstatuett på hylla, for beste birolle i "One Million Dollar Baby". Og dessuten Golden Globe for beste skuespiller for prestasjonen i "Driving Miss Daisy".

Freeman har fire barn, og er gift med Myrna Colley-Lee.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!

LES OGSÅ: Skilles etter 24 år

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.