Fredrik Skavlan overrasket Barne-TV stjerne

«Mitt Dansecrew»-Markus Bailey trodde ikke sine egne ører, da han møtte talkshow-kongen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld skal Markus Bailey (22) og resten av kjendisene igjen i ilden i «Mitt Dansecrew» på TV2.

Barne-TV-profilen er blant favorittene i dansekonkurransen. Og mandag fikk han seg en skikkelig oppmuntring, da han møtte talkshow-stjernen Fredrik Skavlan.

- Jeg mener du er overraskende flink til å danse, jeg har sett på deg med min to og et halvt år gamle datter... Altså, mye mer enn du har sett på meg. Så dette her er jo et «moment» for meg, å få møte deg, sier Skavlan rosende - med glimt i øyet - til en kry Markus.

Se det morsomme møtet mellom Markus og Fredrik øverst i saken!

- Veldig rart å høre

«Stjernemøtet» fant sted på Høgskolen i Oslo og Akershus, der Markus studerer journalistikk, mens Fredrik Skavlan var gjesteforeleser.

Markus Bailey har en egen videodagbok i forbindelse med «Mitt Dansecrew», og han benyttet selvsagt anledningen til å få med seg Skavlan i den.

- Jeg ble litt forlegen, sånn «ååh, slutt 'a!». Men det var selvfølgelig superhyggelig. Det er veldig rart når de man ser opp til begynner å snakke om deg på den måten, da, forteller Markus til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer