NYTT NAVN: Da "Først & sist" gikk på NRK, ble det på folkemunne omtalt som "Skavlan". Men Fredrik Skavlan selv er ikke komfortabel med det nye navnet på programmet hans er "Skavlan".  Foto: SCANPIX
NYTT NAVN: Da "Først & sist" gikk på NRK, ble det på folkemunne omtalt som "Skavlan". Men Fredrik Skavlan selv er ikke komfortabel med det nye navnet på programmet hans er "Skavlan". Foto: SCANPIX Vis mer

Fredrik liker ikke at det heter "Skavlan"

Fredrik Skavlan gjør comeback med en liten bismak...

SEHER.NO: Fredrik Skavlan (43) gjør comeback på NRK etter tre år, men liker ikke navnet på sitt nye talkshow.

Sist Fredrik Skavlan var talkshowkonge i NRK var det for "Først & Sist" fra 1998 til 2007. Men når han nå gjør comeback med "Skavlan" er det ikke alt han er like fornøyd med.

- Programmet er jo strengt tatt det samme som før. Jeg kan strengt tatt bare det. Men det heter jo "Skavlan", men jeg merker det er vanskelig å si. Jeg ville at det skulle hete "Først & sist". Og slik var det helt fram til premieren i Sverige, men da ville de endre navnet til "Skavlan". Jeg sa jeg måtte tenke på det, men de sa at "det må du gjerne gjøre, men sånn blir det bare". Men jeg tenkte at går det til helvete så vil jeg ikke ta med meg hele slekta, sa Fredrik Skavlan under NRKs høstlansering onsdag.

Men Skavlan skal vel ikke være altfor redd for å dra familienavnet ned i søla. "Skavlan" på
svensk TV ble en kjempesuksess, og nå er han tilbake med TV i både Sverige og Norge.

- Vi har jo prøvd dette ut litt nå. Og skal forsøke å lage et program som blir fengende for begge land. Vi skal smugle nordmenn inn til svenske TV-seere på denne måten. Dette er jo et eksperiment, sier Skavlan.

Men han tror neppe at det blir ni nye år med "Skavlan".
- Nei, nå er det 24 programmer, sier han.

Har du et tips om norske talenter? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Da hadde vi blitt helt gærne til slutt