TILBAKE PÅ JOBB: Brosnan kunne ikke være for lenge borte fra settet til sin nye storfilm «November Man» i Serbia. Filmstjernen hastet tilbake kun dager etter dødsfallet. Foto: All Over Press
TILBAKE PÅ JOBB: Brosnan kunne ikke være for lenge borte fra settet til sin nye storfilm «November Man» i Serbia. Filmstjernen hastet tilbake kun dager etter dødsfallet. Foto: All Over Press Vis mer

Fredag: Mistet datteren - Tirsdag: Tilbake på jobb

Pierce Brosnan tilbake på filmsettet kun fire dager etter det tragiske dødsfallet.

Publisert
SEOGHØR.NO: For 21 år siden mistet «James Bond»-stjernen Pierce Brosnan (60) kona Cassandra Harris i eggstokkreft, og skuespilleren har siden den gang sørget over dødsfallet. Før helgen måtte også datteren hans Charlotte gi tapt for sykdommen.

- Fredag klokka 14.00 gikk min kjære datter Charlotte Emily videre til evig liv etter å ha slåss mot eggstokkreft i tre år. Hun var omgitt av ektemannen Alex, barna Isabella og Lucas, samt brødrene sine Christopher og Sean, sier Brosnan til People.com.

- Våre hjerter er tynget etter tapet av vår kjære vakre jente. Vi ber for henne og for at det snart blir funnet en kur for denne forferdelige sykdommen. Tusen takk for alle dyptfølende kondolanser.

Charlotte, som bare ble 41 år gammel, døde i London av akkurat samme type kreft som hun mistet både moren og bestemoren sin i.

Brosnan kunne derimot ikke være for lenge borte fra settet til sin nye storfilm «November Man» i Serbia. Filmstjernen hastet tilbake kun dager etter dødsfallet.

Pierce har holdt på med innspillingen av filmen, som i gammel Pierce Brosnan tradisjon er en spionfilm, siden mai. Men da datterens helsetilstand ble dårligere, dro Pierce til London for å være med familien. Datteren døde klokken 14.00 fredag ettermiddag med hele familien ved sin side.

Charlotte var ikke Pierce sitt biologiske barn, men filmstjernen har tidligere fortalt om sitt nære forhold til stedatteren.

- Vi bare klikket som en familie. Til å begynne med var jeg Pierce, så ble jeg pappa Pierce, til slutt ble jeg pappa. Charlotte og Chris har vært to utrolig ting i livet mitt, sier Brosnan til Daily Mail.

Skuespilleren adopterte henne og broren da deres far Dermot Harris døde i 1986. Charlotte og Chris tok da samtidig Pierce sitt etternavn.

Pierce og Cassandra fikk i tillegg sønnen Sean (29) sammen. Siden 2001 har filmstjernen vært gift med journalisten Keely Shaye Smith (49) og de sønnene Dylan (16) og Paris (12).

LES OGSÅ:   Mistet datteren i kreft 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer