RIPE I LAKKEN: Tiger Woods var fram til jul en av USAs mest plettfrie og bejublete idrettsutøvere. De siste månedene har han kun blitt omtalt for sitt utsvevende dobbeltliv. Foto: All Over Press
RIPE I LAKKEN: Tiger Woods var fram til jul en av USAs mest plettfrie og bejublete idrettsutøvere. De siste månedene har han kun blitt omtalt for sitt utsvevende dobbeltliv. Foto: All Over PressVis mer

Fredag bryter han tausheten

- Han har planer om å diskutere framtiden og har tenkt å be om unnskyldning for oppførselen sin.

SEHER.NO: Det har snart gått tre måneder siden Tiger Woods sitt (34) liv ble snudd på hodet da det ble kjent for hele verden at han har levd et dobbeltliv og hatt over et dusin elskerinner bak konas rygg.

Golfesset har ligget lavt etter sexavsløringene, og har blant annet tilbragt seks uker på en sexavvenningsklinikk i Mississippi.

Nå skal imidlertid Woods for første gang ta til ordet, skriver golfturneringen PGA på sine nettsider. Woods' agent, Mark Steinberg, bekrefter til nettstedet at golfesset kommet til å snakke under en pressekonferanse førstkommende fredag.

- Tiger Woods kommer til å snakke til en liten gruppe bestående av venner, kollegaer og nære samarbeidspartnere. Han har planer om å diskutere framtiden og har tenkt å be om unnskyldning for oppførselen sin, skriver Steinberg i en pressemelding.

Selv om det kommer til å være presse til stede i salen, kommer de ifølge agenten ikke til å ha mulighet til å stille spørsmål under pressekonferansen. Tiger Woods kommer mest sannsynlig til å lese en pressemelding som er skreddersydd på forhånd.

- Alt handler om neste steg. Og han gleder seg til det, sier agenten.

Tiger Woods skal ha hatt en rekke elskerinner bak ryggen på kona, Elin Nordegren (30), men det er fremdeles uvisst om den svenske skjønnheten kommer til å tilgi ektemannen.

Den 12. desember innrømmet Woods for første gang sitt utroskap, da han offentliggjorde en pressemedling på hjemmesiden sin.

"Jeg er dypt klar over skuffelsen og fortvilelsen utroskapet mitt har påført mange folk, mest av alle kona mi og barna mine. Jeg vil igjen si til alle at jeg er dypt lei meg og jeg ber om tilgivelse. Det er ikke sikkert det er mulig å reparere skaden jeg har gjort, men jeg vil gjøre mitt beste for å prøve" skrev han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun stoler ikke på ham