Fred er kjendisenes hemmelige triks

Selv superstjernene ber denne mannen om hjelp. Nå gir han ut sin egen sang!

SEOGHØR.NO: Øyebrynskongen Fred Hamelten (43) har en celeber kundeliste.

Tone Damli Aaberge (25), Dorthe Skappel (51), Marion Ravn (29) og Triana Iglesias (31) er blant kjendisene som går til stylisten for å få øyebrynene sine nappet, formet og farget.  

I 2012 fikk den norske øyebrynseksperten internasjonal oppmerksomhet etter at Rihanna (25) skrøt av pinsetten hans på Twitter.

GODE VENNER: Fred Hamelton og TV2-programleder Dorthe Skappel har kjent hverandre i årevis.   Foto: Privat
GODE VENNER: Fred Hamelton og TV2-programleder Dorthe Skappel har kjent hverandre i årevis. Foto: Privat Vis mer

Nå følger Hamelten i Rihannas fotspor og lanserer sin egen sang! Temaet for poplåten er naturlig nok øyebryn.

I videoen øverst i saken kan du høre låten «Eyebrow Dream» som hadde premiere fredag, da Fred lanserte sin egen threading epilation-tråd på skjønnhetsmessen på Telenor Arena.

– Jeg blir glad hver gang jeg hører låten, sier en stolt Fred til Seoghør.no.

Gjør andunger til svaner

– Jeg har så mange ideer – de raser rundet i hodet mitt! En av dem var sangen «Eyebrow Dream». Jeg har en venninne som jobber med musikk, Benedicte Edvardsen, så jeg presenterte henne for ideen. Jeg ville ha en melodi man kan danse til, forteller Hamelten, som selv skrev utkastet til teksten:

Fra han var liten, han var helt unik.
Han hadde noe å by på.

I sekken var tråden, pinsetten og speilet.
Det var det han trengte.
Han forandret en pike – fra andunge til svane.
Hun var evig takknemlig.
Så kom de andre.

Han er ikke den første stylisten som bytter beite og prøver seg i popverdenen. I 2009 ga Jan Thomas ut en singel til inntekt for Kreftforeningen.

Mange av kjendiskundene man kan se i videoen er blitt personlige venner av stylisten gjennom årene.

BLIKK FOR MOTE: Kjendiskundene strømmer til Jan Thomas Studio for å få fikset øyenbrynene sine hos Fred Hamelten.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
BLIKK FOR MOTE: Kjendiskundene strømmer til Jan Thomas Studio for å få fikset øyenbrynene sine hos Fred Hamelten. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

– Dorthe Skappel er som en søster for meg. Vi er veldig gode venner, forteller øyebrynskongen, som er kjent for nappe brynene med tråd, såkalt threading.

– Jeg kan ikke leve uten Fred. Jeg digger ham, og får en aldri så liten ansiktsløftning hver måned, har Dorthe tidligere sagt til Se og Hør.

– Tone Damli elsker hva jeg gjør, hun er en god venn! Det er Marion Ravn også, sier Fred som var i M2M-stjernens bryllup i fjor sommer.

- Hvorfor er du blitt så populær blant kjendisene?

– Jeg er best i faget. Jeg gjør en unik jobb og har skapt en ny bransje i Norge, fastslår en ubeskjeden Hamelton. Kundene er tydeligvis enige - det er tre års ventetid for å få time hos Fred på Jan Thomas Studio.

LES OGSÅ: - Hevder Kim vokser datterens øyebryn