Frank Løke ute før «Farmen kjendis»-finalen

Fråtset i seg ubegrensede mengder mat etter exiten

To og en halv burgermeny, en ytrefilet på 300 gram, to sjokoladepanacotta og tre kuler med iskrem.

MATVRAK: «Farmen»-finalen glapp for Frank Løke, men det ble ingen deprimerende affære tilbake i 2017. Han feiret i stedet med store porsjoner mat. Foto: Alex Iversen / TV 2
MATVRAK: «Farmen»-finalen glapp for Frank Løke, men det ble ingen deprimerende affære tilbake i 2017. Han feiret i stedet med store porsjoner mat. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Onsdag var det duket for en skjebnesvanger episode av «Farmen kjendis» på TV 2. Hele fire deltakere måtte takke for seg, midt i selve finaleuken. Blant disse var tidligere håndballspiller Frank Løke (38), som gjennom serien har klart å bli en favoritt hos mange.

Da exiten var klar, var det bare å ta med seg bagasjen ut av gården og inn i 2017 igjen. Det kan sikkert oppleves merkelig å plutselig ha alt av elektronikk, transport og underholdning tilgjengelig igjen, etter å ha vært borte fra det såpass lenge.

Mat var derimot noe av det han savnet mest. I et intervju med Dagbladet Pluss, forteller Løke om den enorme appetitten etter «Farmen»-exiten.

Enorm appetitt

- Alt gikk i grisen, for å si det sånn. De andre (Stian Sandø, Stian Thorbjørnsen Maiken Wahlstrøm Nilssen, journ.anm.) var ikke i nærheten av å spise så mye, forteller Frank til avisen.

Han sikter til den første utflukten de fire utslåtte deltakerne tok etter å ha blitt sendt hjem - en tur på restaurantenpå hotellet der de bodde før oppholdet på gården.

Frank hevder selv at han kjøpte to og en halv burgermeny, en ytrefilet på hele 300 gram, to sjokoladepanacotta og hele tre kuler med is.

«FARMEN»-PROFILER: Leif Einar Lothe Lothepus (f.v.), Pål Anders Ullevålseter og Frank Løke ankommer Se og Hørs Kjendisgalla på Grand hotel i januar.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
«FARMEN»-PROFILER: Leif Einar Lothe Lothepus (f.v.), Pål Anders Ullevålseter og Frank Løke ankommer Se og Hørs Kjendisgalla på Grand hotel i januar. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Måltidet sto i stor kontrast til den i hovedsak grøtbaserte dietten han hadde levd på den siste måneden. Det nærmeste deltakerne kom delikatesser inne på gården, var sjokoladekake og boller - som helt sporadisk kunne dukke opp om de var heldige.

Da oppholdet i Østfold var ved veis ende, satte han kursen mot Stokke. Der bor han med kona Anette og barna, men de var ikke førsteprioritet da han ramlet over dørstokken.

I våres fikk Aune Sand og Marianne Aulie sitt andre barn sammen. Nå skal Aune reise fra barna og inn på tv-gården i «Farmen kjendis». «God kveld Norge» var med da kunstneren gjorde seg klar til avreise. Vis mer

- Jeg kom hjem, sa hei til Anette, hentet skåla med is og gikk opp på soverommet. Deretter sov jeg i tre timer, våknet og dyttet i meg en plate med Stratos og yoghurt med nøtter, sier den matglade idrettsproffen.

Den store matlysten står ifølge Dagbladet i sterk kontrast til hele intensjonen med «Farmen»-oppholdet. Løke ønsket nemlig å gå ned i vekt. Han vet ikke hva den enorme appetitten skyldes, men er klar i sin tale på hvorfor han har kastet i seg såpass mye.

- Jeg vet ikke om magesekken min er blitt større, eller hva det er, men jeg utrolig sulten. Vi hadde egentlig nok mat der inne, men kosten var ikke spesielt variert. Så nå hiver jeg i meg alt mulig, sier han.

«FARMEN»-NACH: Hva er de største snakkisene fra «Farmen Kjendis» denne uka? Vis mer Vis mer

- Jævlig skuffa

Det var onsdag kveld at den skjebnesvangre episoden av «Farmen kjendis» ble vist på TV 2. Da Se og Hør tok en prat med den tidligere idrettsstjernen om hvordan det var å måtte reise, uttalte han seg krast.

- Det svir å ryke i dag. Jeg hadde ikke flere sjanser og leverte ikke godt nok. Da er det bare å stikke hodet i sanden, erkjente Løke overfor Se og Hør.

Den kraftfulle 38-åringen lå 22 sekunder bak Martine Ek Hagen i hinderløypa, på en andreplass, men det var aldri godt nok.

- Jeg var aldri bitter, men jævlig skuffa. Mest av alt var jeg sint på meg selv og egen prestasjon, forklarte han.

I finalen på søndag får vi se endurofører Pål Anders Ullevålseter, «Jakten på kjærligheten»-profilen Inga Berit Lein og langrennsløper Martine Ek Hagen konkurrere om den gjeve seieren i konkurransen. Overfor Dagbladet kan Frank fortelle at vi trolig ikke har sett det siste til ham, uten at han ønsker å avsløre hvilke baller han har i luften for tiden.

- Telefonen ringer i ett sett, og jeg blir stoppet på gata hele tida. Det er positive tilbakemeldinger over hele linja, og forespørslene renner inn. Trykket har vært større enn forventet, sa han til Se og Hør onsdag.

LES OGSÅ: Derfor svartnet det for «Farmen»-Frank

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer