Frank Løke ute før «Farmen kjendis»-finalen

Fråtset i seg ubegrensede mengder mat etter exiten

To og en halv burgermeny, en ytrefilet på 300 gram, to sjokoladepanacotta og tre kuler med iskrem.

MATVRAK: «Farmen»-finalen glapp for Frank Løke, men det ble ingen deprimerende affære tilbake i 2017. Han feiret i stedet med store porsjoner mat. Foto: Alex Iversen / TV 2
MATVRAK: «Farmen»-finalen glapp for Frank Løke, men det ble ingen deprimerende affære tilbake i 2017. Han feiret i stedet med store porsjoner mat. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Onsdag var det duket for en skjebnesvanger episode av «Farmen kjendis» på TV 2. Hele fire deltakere måtte takke for seg, midt i selve finaleuken. Blant disse var tidligere håndballspiller Frank Løke (38), som gjennom serien har klart å bli en favoritt hos mange.

Da exiten var klar, var det bare å ta med seg bagasjen ut av gården og inn i 2017 igjen. Det kan sikkert oppleves merkelig å plutselig ha alt av elektronikk, transport og underholdning tilgjengelig igjen, etter å ha vært borte fra det såpass lenge.

Mat var derimot noe av det han savnet mest. I et intervju med Dagbladet Pluss, forteller Løke om den enorme appetitten etter «Farmen»-exiten.

Enorm appetitt

- Alt gikk i grisen, for å si det sånn. De andre (Stian Sandø, Stian Thorbjørnsen Maiken Wahlstrøm Nilssen, journ.anm.) var ikke i nærheten av å spise så mye, forteller Frank til avisen.

Han sikter til den første utflukten de fire utslåtte deltakerne tok etter å ha blitt sendt hjem - en tur på restaurantenpå hotellet der de bodde før oppholdet på gården.

Frank hevder selv at han kjøpte to og en halv burgermeny, en ytrefilet på hele 300 gram, to sjokoladepanacotta og hele tre kuler med is.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer