Miss Danmark:

Fratatt missekronen: - Usmakelig oppslag

Full krig i Miss Danmark-organisasjonen.

DRAMA I MISS DANMARK-ORGANISASJONEN: Tara Jensen (bak til venstre) tok over tittelen som Miss Danmark da den opprinnelige vinneren, Louise Henriksen (foran) trakk seg. Nå er hun blitt fratatt kronen. Foto: NTB Scanpix
DRAMA I MISS DANMARK-ORGANISASJONEN: Tara Jensen (bak til venstre) tok over tittelen som Miss Danmark da den opprinnelige vinneren, Louise Henriksen (foran) trakk seg. Nå er hun blitt fratatt kronen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september i fjor stakk Louise Henriksen (23) av med den gjeve tittelen som Miss Danmark, og tre måneder seinere skulle hun etter planen ha reist til Kina for å representere hjemlandet i Miss World.

Dette hadde hun imidlertid ikke mulighet til, og hun frasa seg derfor tittelen. Dermed gikk kronen videre til 18 år gamle Tara Jensen, som i utgangspunktet kom på andre plass.

På bakgrunn av en uoverensstemmelse med Miss Danmark-organisasjonen, er Jensen nå bedt om å gi fra seg tittelen sin. Organisasjonen hevder 18-åringen har brutt tillitsforholdet og forpliktelsene som hører med å være Miss Danmark.

Nyheten ble delt på organisasjonens Facebook-side torsdag, der de har lenket til en pressemelding på sine nettsider.

I pressemeldingen står det blant annet følgende om årsaken bak valget:

- (...) Ettersom Tara Jensen har oppført seg fullstendig i strid med de vilkår som gjelder for Miss Danmark og Miss World, og dermed brutt tillitsforholdet og forpliktelsene hun i et slikt forløp skal overholde, har det dessverre vært nødvendig å henvende seg til virksomhetens advokat og be om å stevne Tara Jensen, med påstand om brudd og grovt krenkende handlinger mot konseptet, samt misbruk av tittelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer