Tammy Slaton:

Frastjålet alt

TLC-profilen ble utsatt for innbrudd.

FRASTJÅLET: I den kommende episoden av den fjerde sesongen av «1000-lb Sisters» kommer det frem at noen har stjålet nesten alle tingene fra Tammy Slatons leilighet. Foto: TLC
FRASTJÅLET: I den kommende episoden av den fjerde sesongen av «1000-lb Sisters» kommer det frem at noen har stjålet nesten alle tingene fra Tammy Slatons leilighet. Foto: TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige måned var det premiere på den fjerde sesongen av TLC-programmet «1000-Lb. Sisters». Der har blant andre det norske folk blitt kjent med søstrene Amy Slaton (35) og Tammy Slaton (36)

Det er ingen hemmelighet at spesielt sistnevnte har hatt et tøft år, og i sesongens trailer ble TV-seerne vitne til at hun ble hastet til sykehus. Dette skjedde bare timer etter at hun ankom et rehabiliteringssenter for å få profesjonell hjelp med vektnedgangen.

Ikke nok med det, nå har Tammy nok en gang gått gjennom en nedtur. I et nytt klipp innhentet av E! News får seerne en sniktitt på episoden som sendes 7. februar.

Tammys søstre, Amanda og Misty Slaton, ankommer leiligheten hennes for å hente ting hun trenger, og oppdager raskt at noe er veldig galt. Flere av søsterens eiendeler har nemlig blitt stjålet.

DRAMATISK: «1000 lb sisters» er tilbake med sin fjerde sesong. Amy Slaton og Tammy Slaton tar med seerne på deres slankeprosess. Video: TLF/Rød Løper Vis mer

- Alle tingene hennes er borte. Å, dette er noe dritt! Men vent litt, jeg må ta en video av dette, utbryter Amanda.

Mens Amanda og Misty går gjennom leiligheten og kartlegger skadene, går det opp for dem hvor mye som faktisk mangler.

Kjøleskapet, kjøkkenvasken, et bord, vasken på badet og varmtvannsberederen var blant annet frastjålet. I tillegg til kommoden med Tammys klær.

SLANKESØSTRE: Nordmenn har fulgt søstrene Amy (t.v) og Tammy Slaton i realityserien «1000-lb Sisters». Foto: TLC
SLANKESØSTRE: Nordmenn har fulgt søstrene Amy (t.v) og Tammy Slaton i realityserien «1000-lb Sisters». Foto: TLC Vis mer

- Det var hele huset hennes. Se for deg at noen kommer inn og tar alt du hadde som betydde noe for deg. Hva i helvete kommer hun hjem til? Det er ingenting der. Jeg vet ikke engang om jeg vil at hun skal dra tilbake dit igjen, fortsetter søsteren Amanda.

På vei hjemover ringer Amanda og Misty deres andre søster, Amy, og forteller hva som har skjedd. Også hun blir helt ifra seg og aner ikke hva de skal gjøre.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

Alle tre blir til slutt enige om å politianmelde hendelsen. Søstrene legger derimot ikke skjul på at de gruer seg til å fortelle Tammy de dårlige nyhetene.

- Jeg er gruer meg til å fortelle dette til Tammy. Det er definitivt ødeleggende for henne fordi hun elsker hjemmet sitt. Hun elsker å ha sitt eget sted. På dette tidspunktet har hun ikke noe som er hennes. Bare klærne hun tok med seg. Hun har ikke engang et sted på dette tidspunktet, og alt hun vil gjøre er å komme hjem, avslutter Amanda.

LES OGSÅ: Realitystjernen røper gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer