NYBAKTE FORELDRE: Det går rykter om at Kanye West skal ha gått ned på kne og fridd til Kim Kardashian like etter at hun ga ham en datter. Det liker Kims mor dårlig. Foto: All Over Press
NYBAKTE FORELDRE: Det går rykter om at Kanye West skal ha gått ned på kne og fridd til Kim Kardashian like etter at hun ga ham en datter. Det liker Kims mor dårlig. Foto: All Over PressVis mer

Fraråder datteren å gifte seg

Kim Kardashians mor Kris Jenner frykter at et nytt bryllup vil skade familienavnet ytterligere.

SEOGHØR.NO: Lykken smiler til Kim Kardashian (32) og kjæresten Kanye West (36). 4. juni ble endelig Kim offisielt skilt fra eksmannen Kris Humphries (28), og elleve dager senere ble hun og Kanye foreldre for første gang.

Nå frykter Kims mor, Kris Jenner (57), at datteren skal kaste seg ut i et nytt ekteskap altfor fort- blind av forelskelse. Det har nemlig allerede gått rykter om at Kanye har fridd til realitystjernen.

- Kris oppmuntrer paret til ikke å gifte seg, forteller en venn av familien, ifølge RadarOnline.com.

Etter all den negativ oppmerksomheten rundt Kim og Kris' 72-dager lange ekteskap, ønsker ikke Kris at familienavnet, som varemerke, skal knyttes til nok en katastrofe. Hun ber dem derfor ta seg god tid og tenke nøye gjennom det.

- Det er ingen tvil om at alle i familien vil se Kim lykkelig, men samtidig prøver de å forsikre henne om at hun ikke trenger å være gift for å finne lykke.

- Kim har alltid sett opp til Angeling Jolie og Brad Pitt, så derfor bruker Kris dem som et eksempel på hvordan man kan være i et trygt og godt forhold uten nødvendigvis å gå opp kirkegulvet, forteller kilden.

Den nybakte moren har nemlig allerede skilt seg to ganger tidligere. Før Humphries var Kim gift med låtskriveren Damon Thomas i tre år.

- En tredje skilsmisse er ikke noe Kris ønsker for hverken datteren eller familiebedriften.

LES OGSÅ: Kjøpte babygaver for 50.000 kroner