Fransk politi stormet Closer-redaksjon

Målet var å finne ut hvem som tok toppløs-bildene.

PÅ REISE: Mens toppløs-feiden med det franske magasinet pågår, er prins William og hertuginne Kate på representasjonsreise på Salommonøyene i Stillehavet. Foto: Stella Pictures
PÅ REISE: Mens toppløs-feiden med det franske magasinet pågår, er prins William og hertuginne Kate på representasjonsreise på Salommonøyene i Stillehavet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 5. september knipset franske paparazzifotografer bilder av hertuginne Kate (30) mens hun solte seg toppløs sammen med sin ektemann (30) på et slott i Provence.

Disse bildene, som har splittet den den britiske kongefamilien, ble siden publisert av det franske kjendismagasinet Closer og andre lignende magasiner i Italia og Irland, samt på internett.

Hertuginnen og hennes ektemann har nå saksøkt Closer for brudd på hva de mener tilhører privatlivets fred, og fransk politi har satt etterforskere på saken.

Onsdag morgen raidet derfor politiet Closer sine Paris-kontorer, på jakt etter noe som kunne gi dem indikasjoner på hvilken paparazzifotografen som tok bildene, skriver nettstedet Daily Mail.

Så langt er dette ukjent.

Mens det den siste tiden har stormet rundt publiseringen av bildene, har ekteparet vært på representasjonsoppdrag på Salomonøyene i Stillehavet.

De to er nå på vei hjem til England.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kate sjarmerer på turné i Asia

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer