Fransk misseskandale

Valerie Begue må sannsynligvis gi fra seg tittelen som Miss France etter at svært provoserende bilder ble publisert.

IKKE POPULÆRT: I Frankrike er det enda strengere i forhold til missekandidatenes fortid.
IKKE POPULÆRT: I Frankrike er det enda strengere i forhold til missekandidatenes fortid. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Student og modell Valarie Begue (22) var for et par uker siden en svært lykkelig vinner av Miss Frankrike.

Men nå kan hun bli fratatt tittelen. I likhet med flere norske Frøken Norge kandidater har  bilder som bryter reglene dukket opp, og det franske magasinet Entrevue har publisert de provoserende og seksuelt ladete bilder fra tidlig i hennes modellkarriere.

Bildene ble tatt for tre år siden, men aldri publisert. Begue føler seg forrådt av den som solgte bildene til bladet, skriver Female First.

- Jeg var alltid misfornøyd med de bildene. De var en feil som jeg angrer bittert på. Og nå går det fantastiske året jeg hadde foran meg opp i røyk, sier hun til Le Parisien.

Skandalebildene viser blant annet Begue mens hun flyter på et kors i bikini ,som om hun var korsfestet, og et annet hvor hun slikker i seg noe som ligner youghurt fra en stein.

Se bildene HER!

Presidenten for skjønnhetskonkurransen, Genevieve de Fontenay (75), raser mot Begue.

- Jeg forstår ikke at hun kan være så frekk å melde seg på denne konkurransen når hun så absolutt kjenner til de etiske reglene for Miss Frankrike, sier hun.

Og hun stopper ikke der:

- Jeg har intet ønske om å se henne igjen, og jeg kan absolutt ikke tenke meg å dra rundt i Frankrike med en kvinne som det. Hun er som kjent fra Reunion, så la henne bli der!

Fontenays harde ord har provosert særlig innbyggerne i Reunion, og ført til at Begue har fått økt sympati så da gjenstår det å se om hun får beholde tittelen.

LES OGSÅ: Miss Heges ukjente fortid

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer