«Farmen kjendis»:

Frank Løkes «Farmen»-revansj gikk ikke helt etter planen

Møtte Martine Ek Hagen til ny duell.

BRAKK STAVEN: Frank Løkes forsøk på å ta revansj over «Farmen»-kollega Martine Ek Hagen gikk ikke helt etter planen. Foto: Goodwill / Birkebeinerrennet Vis mer
Publisert

Frank Løkes deltakelse i «Farmen kjendis» gikk på ingen måte ubemerket hen, ei heller da den konkurranselystne idrettsprofilen ble sendt ut av programmet tre dager før finalen.

Som vinnerskaller flest tok den rappkjefta 38-åringen reality-nederlaget tungt. Løke måtte reise hjem etter å ha gjort det nest best i tv-universets obligatoriske hinderløype, kun slått av langrennsløper Martine Ek Hagen (26).

- Det svir. Lenge. Jeg hadde ikke flere sjanser og leverte ikke godt nok. Da er det bare å stikke hodet i sanda, erkjente Løke overfor Se og Hør den gang.

Rett på trynet

Forrige uke ble Løke og Ek Hagen, som fikk god kontakt gjennom «Farmen»-deltakelsen, gjenforent i skiløypene i Holmenkollen. Begge skal, ikke overraskende nok, gå Birkebeinerrennet førstkommende lørdag - som en del av sponsorlaget Team Maxim.

Det er Ek Hagen som har utfordret skinybegynner Løke til å gå Birkebeinerrennet, og påtatt seg oppgaven med å lære opp 38-åringen i grunnleggende skiteknikk.

Forrige torsdag var altså planen å ta med «Action-Frank» (som han selv liker å kalle seg) ut på treningstur med noen enkle øvelser innlagt underveis. Det skar seg imidlertid allerede inne på skistadion i Holmenkollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer