TATT: Mannen som skjøt rundt seg på flyplassen i Los Angeles er ifølge amerikanske nettsteder anholdt av politiet. Foto: Reuters
TATT: Mannen som skjøt rundt seg på flyplassen i Los Angeles er ifølge amerikanske nettsteder anholdt av politiet. Foto: ReutersVis mer

Franco i skytedrama i Los Angeles

- På LAX. En drittsekk har akkurat skutt stedet i filler, skriver skuespilleren fra flyplassen.

SEOGHØR.NO: Fredag kveld meldte amerikanske medier at en mann var anholdt av politiet på flyplassen i Los Angeles - også kjent som LAX - etter at han hadde fyrt av skudd på den internasjonale delen av flyplassen.

En person skal være bekreftet drept, skriver Dagbladet.

Skuespiller James Franco (35), som er født og oppvokst i Los Angeles, er en av de mange tusen berørte flypassasjerene som befinner seg på flyplassen - og brukte den sosiale bildedelingstjenesten Instagram for å oppdatere sine følgere:

«På LAX. En drittsekk har akkurat skutt stedet i filler», skriver skuespilleren til et bilde av seg selv tatt fra innsiden av flyet:

Også flere andre kjendiser tyr til sosiale nettsteder for å få ut frustrasjon rundt skyteepisoden.

Skuespiller Ian Somerhalder (34) skriver på Twitter at han opplevde skyting i sitt eget nabolag tidligere denne uken, og at han nå er i sjokk over skyteepisoden på LAX:

Også TV-personlighet Kelly Osbourne (29) er i sjokk, og uttrykker sin dypeste medfølelse overfor dem som er rammet:

Artist Josh Groban (32) håper situasjonen snart er under kontroll:

 

I et direkteintervju med CBS, ifølge Dagbladet, forteller en talsmann for L.A.-politiet at en person er tatt i varetekt, og at to til tre personer er skadet:

- En mistenkt gjerningsmann skal være i varetekt. Politiet på flyplassen undersøker nå flyplassen for å utelukke eller finne flere gjerningsmenn på stedet, sier han videre.

LES OGSÅ: Krever 60 millioner for identitetstyveri