Fran Drescher skiller seg igjen

For 17 år siden røk ekteskapet da ektemannen kom ut av skapet som homofil. Nå opplever TV-stjernen en ny nedtur på hjemmebane.

BRUDD: Fran Drescher og Shiva Ayyadurai giftet seg for to år siden, men søndag avslørte hun på sin Instagram at ekteskapet er over.  Foto: wenn.com
BRUDD: Fran Drescher og Shiva Ayyadurai giftet seg for to år siden, men søndag avslørte hun på sin Instagram at ekteskapet er over. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Fran Drescher (58) gjorde enorm suksess på norske skjermer i rollen som den energiske barnepiken Fran Fine i «The Nanny».

Flere år etter ble hun aktuell i TV-serien «Happily Divorced», og det er forhåpentligvis det hun også blir i virkeligheten.

Søndag avslørte hun nemlig på sin Instagram-profil at hun og ektemannen Shiva Ayyadurai (52) skal skilles etter kun to år sammen.

- Shiva og jeg går fra hverandre. Jeg er takknemlig for all tiden med ham. Ingen anger. Livet er en reise med mange kapitler. Takk for all støtten. Kjærlighet er kjærlighet, skrev hun til et bilde av seg selv med et smil om munnen.

Saken fortsetter nedenfor.

Skilles for andre gang

Fran og Shiva giftet seg i september i 2014 under en intim seremoni med venner og familie i deres felles hjem. 

Da hadde de kun kjent hverandre i ett år, etter de møtes under en tilstelning hos den kjente legen Deepak Chopra (68). 

- Fran hørte meg snakke og vi ble forelsket, og vi har vært sammen siden. Hver dag er en feiring med Fran, har han tidligere uttalt til Huffington Post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer