Fran Drescher skiller seg igjen

For 17 år siden røk ekteskapet da ektemannen kom ut av skapet som homofil. Nå opplever TV-stjernen en ny nedtur på hjemmebane.

BRUDD: Fran Drescher og Shiva Ayyadurai giftet seg for to år siden, men søndag avslørte hun på sin Instagram at ekteskapet er over.  Foto: wenn.com
BRUDD: Fran Drescher og Shiva Ayyadurai giftet seg for to år siden, men søndag avslørte hun på sin Instagram at ekteskapet er over. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Fran Drescher (58) gjorde enorm suksess på norske skjermer i rollen som den energiske barnepiken Fran Fine i «The Nanny».

Flere år etter ble hun aktuell i TV-serien «Happily Divorced», og det er forhåpentligvis det hun også blir i virkeligheten.

Søndag avslørte hun nemlig på sin Instagram-profil at hun og ektemannen Shiva Ayyadurai (52) skal skilles etter kun to år sammen.

- Shiva og jeg går fra hverandre. Jeg er takknemlig for all tiden med ham. Ingen anger. Livet er en reise med mange kapitler. Takk for all støtten. Kjærlighet er kjærlighet, skrev hun til et bilde av seg selv med et smil om munnen.

Saken fortsetter nedenfor.

Skilles for andre gang

Fran og Shiva giftet seg i september i 2014 under en intim seremoni med venner og familie i deres felles hjem. 

Da hadde de kun kjent hverandre i ett år, etter de møtes under en tilstelning hos den kjente legen Deepak Chopra (68). 

- Fran hørte meg snakke og vi ble forelsket, og vi har vært sammen siden. Hver dag er en feiring med Fran, har han tidligere uttalt til Huffington Post.

Saken fortsetter nedenfor.

POPULÆR SERIE: TV-serien «The Nanny» ble sendt fra 1993 til 1999. Skuespiller Fran Drescher spilte hovedrollen som barnepiken Fran Fine, som forelsket seg i 
Maxwell Sheffield, spilt av skuespiller Charles Shaughnessy. Foto: Heritage
POPULÆR SERIE: TV-serien «The Nanny» ble sendt fra 1993 til 1999. Skuespiller Fran Drescher spilte hovedrollen som barnepiken Fran Fine, som forelsket seg i Maxwell Sheffield, spilt av skuespiller Charles Shaughnessy. Foto: Heritage Vis mer

Det er imidlertid ikke første gang skuespillerinnen gjennomgår en skilsmisse.

Hennes forrige ekteskap med Peter Marc Jacobson (58) varte i 21 år, og det vakte derfor stor oppsikt da han i 1999 stod fram som homofil. Det kom ikke som noen overraskelse på Fran.

- I løpet av ekteskapet vårt, sa han til meg at han trodde han var biseksuell, men at han ville fortsette med å være gift. Men etter skilsmissen innrømmet han at han hadde begynt å date andre menn. Innen den tiden hadde jeg imidlertid overlevd en kreftsykdom, så ingenting sjokkerer meg, sa Drescher til People den gangen.

Det var i 2000 Fran fikk den skremmende beskjeden om at hun hadde livmorhalskreft. 

Drescher er i imidlertid blitt frisk og har gitt ut boka «Cancer Schmancer» der hun deler sine tanker om sykdommen.

GODE VENNER: Peter Marc Jacobson og Fran Drescher var gift i 21 år, før han sto fram som homofil. De er i dag nære venner.  Foto: Splash News
GODE VENNER: Peter Marc Jacobson og Fran Drescher var gift i 21 år, før han sto fram som homofil. De er i dag nære venner. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Nå svarer de på kjærlighetsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer