Fran Drescher giftet seg

Forrige ekteskap røyk da ektemannen sto fram som homofil, men nå har hun funnet lykken igjen.

GIFT PÅ NYTT: Fran Drescher er gift for andre gang, Foto: Stella Pictures
GIFT PÅ NYTT: Fran Drescher er gift for andre gang, Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Fran Drescher (56) gjorde stor suksess på norsk TV i rollen som den nasale Fran Fine i «Nanny».

For tiden er hun på skjermen i serien «Happily Divorced», men selv er hun nylig blitt lykkelig gift.

For Drescher har nå giftet seg med Dr. Shiva Ayyadurai (50), i en intim seremoni med venner og familie i deres hjem. Det bekrefter «Nanny»-stjernens talsperson til People.

Drescher skal ha giftet seg i en kjole fra Badgley Mischka, mens ektemannen hadde på seg en dress fra Ralph Lauren.

GODE VENNER: Peter Marc Jacobson og Fran Drescher var gift i 21 år. Før han sto fram som homofil. Men sist i juni var de sammen på rød løper. Foto: All Over Press
GODE VENNER: Peter Marc Jacobson og Fran Drescher var gift i 21 år. Før han sto fram som homofil. Men sist i juni var de sammen på rød løper. Foto: All Over Press Vis mer

Du kjenner kanskje ikke navnet på ektemannen, men han har selv påstått at han var oppfinneren av email - noe det har vært mye kontroverser rundt i etterkant. Han har også patenten på «EMAIL», men det er et program han laget - og ikke selve konseptet.

Paret møttes for litt over et år siden da han talte på tilstelning hos Deepak Chopra, der Fran også var tilstede.

- Fran hørte meg snakke og vi ble forelsket, og vi har vært sammen siden. Hver dag er en feiring med Fran, har han tidligere uttalt til Huffington Post.

Fran Dreschers forrige ekteskap med Peter Marc Jacobson varte i 21 år, og det vakte derfor stor oppsikt da han i 1999 stod fram som homofil. Det kom ikke som noen overraskelse på Fran.

- I løpet av ekteskapet vårt, sa han til meg at han trodde han var biseksuell, men at han ville fortsette med å være gift. Men etter skilsmissen innrømmet han at han hadde begynt å date andre menn. Innen den tiden hadde jeg imidlertid overlevd en kreftsykdom, så ingenting sjokkerer meg, sa Drescher til People den gangen.

Hun er fortsatt god venn med eksmannen, og de to samarbeider på «Happily Divorced».

LES OGSÅ: Hevder hun ble operert av romvesner