Simon Cowell:

Fraktet til sykehuset etter ulykke i hjemmet

Simon Cowell falt ned trappen fredag morgen.

<strong>ULYKKE:</strong> Simon Cowell ble fredag morgen fraktet til sykehuset etter at han falt ned trappen. Bildet er fra en annen anledning sammen med hans kjæreste Lauren Silverman. Foto: Splash News
ULYKKE: Simon Cowell ble fredag morgen fraktet til sykehuset etter at han falt ned trappen. Bildet er fra en annen anledning sammen med hans kjæreste Lauren Silverman. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Britiske Simon Cowell (58) er kjent for å lire fra seg på godt og vondt som dommer i blant annet «X Factor» og har gjennom sin tid i bransjen skapt en rekke overskrifter.

Fredag kveld ble det kjent at 58-åringen er fraktet til sykehus etter en ulykke i hjemmet hans i London. Simon skal ifølge amerikanske People ha falt ned trappen fredag morgen.

Besvimte

TV-dommeren ble observert med en nakkekrage på da han ble ført inn i en ambulanse tidligere i dag, det har en representant for 58-åringen bekreftet overfor People.

- Det har vært en skremmende morgen, sa talspersonen til The Sun, som først omtalte nyheten.

- Det var veldig tidlig og Simon gikk ned trappen for å hente varm melk da han ikke fikk sove, sier representanten videre og forklarer at stjernen besvimte som et resultat av hendelsen.

Nettstedet skriver videre at 58-åringen senere fredag kveld returnerte til hjemmet sitt i London og ga fotografene tommelen opp.

En kilde nær stjernen forklarer at Simon gjennomgikk en rekke tester og at han derfor er redd for lørdagens sending av «X Factor», som Cowell i utgangspunktet skal være en del av.

Simons kjæreste, Lauren Silverman (40), som han har sønnen Eric (3) sammen med, skal ha blitt observert på et fly fra New York til London.

<strong>KJÆRESTER:</strong> Simon Cowell og Lauren Silverman ble foreldre til lille Eric i 2014. Foto: Shutterstock
KJÆRESTER: Simon Cowell og Lauren Silverman ble foreldre til lille Eric i 2014. Foto: Shutterstock Vis mer

Ble pappa

Simon og Lauren skapte internasjonale overskrifter i 2013, da det ble kjent at de to ventet barn. Den gang var nemlig Lauren gift med TV-dommerens kammerat, Andrew Silverman.

Simon og Lauren holdt likevel sammen, og på Valentinesdagen for tre år siden ble de foreldre til sønnen Eric Philip.

58-åringen hadde i mange år før dette levd ungkarslivet og måtte legge om livsstilen drastisk da han ble pappa for første gang.

Saken fortsetter nedenfor.

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

Siden han ble pappa har han avslørt at han ikke får nok av sin vesle sønn.

- Det er mye morsommere å være far enn jeg trodde det kom til å bli, fortalte han ifølge People.

Simon er ikke kjent for å legge noe i mellom når det kommer til tilbakemeldingene han gir deltagerne som dommer på TV.

På spørsmål om farsrollen har gjort ham mykere, svarte han følgende:

- Hvis det er veldig unge barn som kommer på audition, så er jeg ikke slem med dem. Men når det er sagt: Hvis det kommer noen som ikke kan synge, så lyver jeg ikke til dem. Eller hvis fremføringen er tullete, så er jeg ærlig.

- Å få barn har forandret mitt personlige liv, men ikke så mye når det kommer til jobben.

LES OGSÅ: Märtha Louise trosset smertene for jobbreise

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer